Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Activarea ADN și Ascensiunea

adn-coduri-de-activareCe este activarea ADN-ului, cum îți poți activa ADN-ul și cum este procesul Ascensiunii implicat în activarea ADN-ului?
ADN-ul conține instrucțiunile necesare pentru ca un organism viu să se dezvolte și să funcționeze. El spune celulelor exact ce rol ar trebui să joace în organism. Acesta deține instructiuni pentru a face celulele inimii să bată, membrele să se formeze în locul corect, felul cum sistemul imunitar să lupte cu germeni patogeni și infecții și cum sistemul digestiv să digere cina. ADN-ul poartă instrucțiunile sale într-un cod realizat dintr-un alfabet de patru litere: G, A, T și C. Succesiunea acestor litere este cunoscută sub numele de cod genetic.

O moleculă de ADN seamănă cu o scară răsucită. Fiecare treaptă a scării este alcătuită din două litere. A se leagă întotdeauna cu T și G se leagă întotdeauna la C. Legarea literelor determină ca întreaga moleculă să fie răsucită într-o structură de scară în spirală, cum a fost denumită spirală dublă.

Procesul Ascensiunii

Pe scurt, procesul de revenire la cele douăsprezece spirale ale ADN-ului în forma noastră curentă umană, este cunoscut sub numele de Ascensiune sau Înălțare. Ascensiunea este procesul prin care ființa umană împreună cu corpul fizic este ridicată în vibrație puțin câte puțin, până când vibrează la rezonanța iubirii necondiționate. Ființa umană de la creația sa posedă toate aceste 12 spirale de ADN, fără nici-o excepție. Prin procesul încarnării, odată cu coborârea nivelului de vibrație, cât și prin manipulările efectuate asupra ADN-ului nostru de către reptilieni și alte civilizații în serviciu pentru sine, cu multe mii de ani în urmă ne-au rămas active doar două.

În timpul acestui proces, la nivel eteric, cele zece fire suplimentare ale ADN-ului sunt conectate la circuitele corpului și ale creierului (activându-se și glanda pineală și kundalini shakti de la baza coloanei vertebrale). Așa cum ființa respectivă se elevează în vibrație și ADN-ul nou este conectat, astfel modelele și credințele bazate pe frică sunt eliberate simultan și fac loc pentru o experiență de bucurie nesfârșită, creativitate și auto-exprimare.

Cele 10 spirale suplimentare sunt interdimensionale 

În 4D (dimensiunea umană), aveți două spirale (catene) de ADN (bucle sau toroide). Cei care vă spun că aveți 12 vă oferă o descriere 4D a unui puzzle multidimensional. Există, într-adevăr doar două spirale (catene) biologice sau fizice. Toate celelalte, cele zece care nu sunt menționate și nu sunt descrise și nu sunt vizibile în 4D, sunt în straturi subtile în cadrul celor două pe care le puteți vedea. Ele nu sunt spirale (catene) sau bucle toroidale suplimentare.

Ele sunt stabilite pe cele biologice, multe dintre ele fiind interfețe biologice cu spiralele (catenele) pe care biologii le pot vedea. Așa că, într-adevăr există două catene, cu încă zece aspecte interdimensionale asupra lor. Acesta este modul în care ajungeți la 12. Zece pe care nu le putem vedea și două pe care le vedem (la microscop). Îmbrățișând primul set din cele douăsprezece spirale(catene) ADN, unul este considerat „Christic.”

Mulți metafizicieni au vorbit despre întoarcerea lui „Hristos.” Revenirea lui „Hristos” este și va fi sub forma multora dintre noi care vor întruchipa noua genetică.

adn-12-catene

Individul care are toate cele 12 catene activate ale ADN-ului sau a devenit „Christic” se mută dincolo de limitările formei umane. În mișcarea dincolo de limitare, individul se deplasează, de asemenea în afara fricii. Așa cum toată omenirea va întruchipa noua genetică, civilizația se va restructura treptat pe sine și se va baza pe iubirea necondiționată.

Jocul emisferelor creierului

Sunteți în procesul reunirii emisferelor drepte și stângi ale creierului vostru(care este exact așa cum a fost proiectat să fie). Odată ce acest lucru este realizat, lucruri minunate începe să se întâmple: înflorirea creativității voastre, împreună cu agilitatea mentală și mijloacele necesare pentru a vă manifesta viziunile creative. Puteți câștiga accesul la nivelurile din creier, care rezonează la frecvențele dimensiunilor mai înalte și atingeți cuantele de lumină ale înțelepciunii și informațiilor cosmice care sunt stocate acolo. Glandele maestru din creier sunt activate (pineală și pituitară) și vă reconectați cu aspectele care v-au fost înnăbușite de mii de ani.

Camerele Ascensiunii

În piramidele din Egiptul antic, inițiații au „crescut” treptat în vibrație puțin câte puțin, într-un interval de timp de mai mulți ani (în acele camere speciale). Acest lucru a dus la restructurarea celulară a organismelor lor în ceea ce se numește formă „cristalină„. Scopul final al inițierilor din Egipt a fost ca inițiații să  transceandă experiența morții fizice și să se întruchipeze în următoarea dimensiune. Pentru a putea realiza acest lucru, restructurarea celulară în formă „cristalină” era o necesitate. Piramidele au fost solicitate doar de cei cu o vibrație mai mică (sub formă umanoidă și parțial conștienți) și prin urmare, au fost considerate necesare pentru a susține ascensiunea în acest mod.

Fiecare cameră din cadrul piramidei a utilizat o varietate de dispozitive pentru a realiza o vibrație specifică necesară pentru a urca o formă de la 5024 la 45.000 de spirale ADN. Inițiații au intrat în piramidă pentru diverse linii temporale și au învățat să dețină vibrațiile în interiorul camerelor la propria voință.

ADN-ul ca mijloc de comunicare

Codările sunt conținute în machiajul genetico-celular. Sistemele de chakre ar fi oarecum ca niște transformatoare de putere, rezistențe și condensatoare. Fiecare celulă are conștiință (vedeți pentru lămurire interviurile și conferințele biologului Bruce Lipton), astfel încât atunci când personalitatea omului devine împotmolită și în imposibilitatea de a merge mai departe, conștiința „eului superior” poate „declanșa” un comutator care trimite un mesaj structurilor celulare și care spune: „Trebuie să creăm un fel de situație, în conformitate cu personalitatea și să-l aducem înapoi pe drumul cel bun.”

Anumite planuri de posibilități ale ADN-ului sunt trimise către sinele superior. Ar putea fi, eventual, o anumită formă de accident sau boală, sau informații edificatoare poate, de la un prieten, iar sinele superior va oferi apoi aceste planuri sufletului, căruia îi va spune atunci: „Aceasta este ceea ce trebuie să facem” și ulterior, declanșează un comutator care va aduce anumite situații în manifestare. Acesta este motivul pentru care am spus că ADN-ul și ARN-ul sunt sistemele de comunicații.

Ar fi ca și cum ADN-ul este link-ul sinelui superior iar sufletul și ARN-ul ar fi răspunsul sufletului într-un anumit sens. Lumina (informațiile) se exprimă prin intermediul a ceea ce noi numim conștiință, iar conștiința este codificată în interiorul ADN-ului. Polaritățile +/- în lumină sunt comparabile cu ADN-ARN, care ar putea fi descrise ca polaritățile conștiinței umane. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care conștiința umană trece de la lumină la întuneric.

Echipament nou – programe noi

Pentru a întări conexiunea cu Sinele voastre Înalte, noile atribute vor fi angajate. Sunteți în procesul de schimbare a unei părți critice a biologiei cunoscute sub numele de ADN. Acest nou șablon vă permite să mergeți la unison cu Sinele Înalt în fiecare moment. Chiar și după ce noua parte este instalată, aceasta va trebui să fie programată. Această programare va fi în zona de stabilire a căilor sinaptice din creier necesare pentru utilizarea deplină a noilor echipamente. Reconectarea ADN-ului în sine oferă doar posibilitatea de comunicare mai înaltă. Este totuși necesar să se conecteze firele la noul echipament.

Există mai multe moduri de a stabili noi căi sinaptice în vibrațiile mai înalte ale Noului Pământ. Mult mai multe modalități ni se vor prezenta pentru a ne conecta pe deplin cu noul hardware. (Înregistrările akashice în totalitate sunt în ADN-ul nostru). O lege universală prevede că forma fizică pentru exprimarea vieții divine a unei specii poate fi modificată sau reformată numai de către cei care locuiesc în acea formă. Acest lucru înseamnă că ADN-ul unei specii de pe Pământ poate fi modificată numai prin alegerea creatoare a conștiinței, care locuiește în acel corp. Ce înseamnă acest lucru, că ADN-ul uman care este responsabil pentru fiecare aspect al prezenței voastre fizice nu poate fi modificat de către alte ființe, și nici nu poate fi schimbat de tine din afara planului fizic.

Cum vă schimbați propriul ADN? Pentru a schimba ADN-ul și pentru a schimba structura dvs. trebuie să vă schimbați emoțiile. De asemenea, trebuie să vă schimbați gândurile, deoarece pentru a face aceste două lucruri înseamnă a vă schimba biochimia și chimia creierului. Vibrația întregului corp se schimbă la o frecvență mai mare în timpul transformării celulare. Unii dintre voi se confruntă cu multe simptome fizice diferite, care pot fi puternice sau uneori foarte subtile.

În timpul acestei vieți, există mai multă evoluție ce are loc în corpul dumneavoastră decât în totalul tuturor vieților anterioare pe această planetă. O transformare imensă are loc, atât în corpul dumneavoastră cât și pe pământ. Structura celulară a corpului vostru se schimbă, ceea ce vă va permite să rezistați și să integrați aceste frecvențe mai mari de energie.

Drum drept spre Lumină !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/2016/09/activarea-adn-si-ascensiunea.html?m=1

http://humansarefree.com/

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin