Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Activarea centrilor energetici feminini pentru echilibru și armonie

Există trei centri energetici principali ai energiei Zeiței, ce trebuie activați astfel încât să putem accesa cu adevărat energia Zeiței și să ne redobândim puterea, ca femei:

1. Pântecul: Reprezintă conexiunea noastră cu rădăcinile și cu sexualitatea noastră. În această zona se află trei chakre: chakra rădăcină, chakra sacrală și cea a plexului solar. Atunci când chakra sacrală se separă în două chakre, ea este sediul emoțiilor, al senzualității și sociabilității. Pe măsură ce evoluează, dobândim un simț al echilibrului și stabilității. Aici rezidă și dorințele noastre sexuale. În dimensiunea a 5-a, sexualitatea este abordată cu iubire tandră, care ne aduce în inimă iubire necondiționată.

Chakra rădăcină are de-a face cu nevoile noastre de supraviețuire, cu fundația noastră: hrană, adăpost și siguranță. Pe măsură ce evoluează, fundația noastră se transformă în bucurie.

Plexul solar reprezintă centrul înțelepciunii, și odată cu evoluția sa, devine auriu, plin cu înțelepciune divină. Astfel, devenim sereni și liniștiți. Coccisul este conectat direct cu toate aceste chakre, la fel și vertebrele inferioare. Atunci când zona coccisului este dureroasă, bagajul emoțional asociat cu trauma și cu durerea trebuie eliberat.

Ca femei, zona pântecului este locul în care ne stocăm cel mai mult emoțiile, în special cele asociate cu trauma și durerea, fie din această viață sau din orice alte vieți.

2. Chakra inimii: Este locul în care suflet se conectează direct cu inima. Sufletul este atașat de acest centru prin cordonul de argint, așadar acesta ne guvernează conexiunea omniversală, nu numai cu Divinitatea, prin intermediul sufletului nostru, ci și cu centrul inimii al Mamei Pământ. Prin inimă receptăm impulsuri electromagnetice, transmise și conectate direct la centrul inimii al Mamei Pământ. Chakra inimii se deschide pe măsură ce dezvoltăm empatia, compasiunea și iubirea necondiționată. De asemenea, cu cât se deschide mai mult centrul inimii, cu atât mai deschis devine și pântecul. Mai mult decât atât, când energia kundalini este trezită pe deplin, orgasmul și expresia kundalini formează focul sacru – canalele de transmisie ale femeii se deschid la capacitate maximă, și dacă ochiul al treilea este și el deschis, rezultă darul profeției. Împreună în această stare elevată, pot crea miracole (așa cum erau învățate în anticele rituri sexuale).

3. Cel mai înalt centru – gâtul, ochiul al treilea, coroana, glanda pineală și pituitară. După zona pântecului, gâtul este de obicei zona cea mai închisă la femei, din cauză că atât de mult timp, femeilor li s-a interzis să vorbească și să trăiască adevărul. Prin zona gâtului ne exprimăm adevărul cel mai înalt, nu doar prin vorbit, ci și prin cântat. Când acest centru este deschis și evoluat, devenim co-creatori puternici, împreună cu Divinitatea.

Ochiul al treilea și chakra coroană încorporează transmițătorii superiori. Ochiul al treilea, împreună cu glanda pineală și pituitară, reprezintă centrul Înțelepciunii Feminine și vindecarea mentală superioară. Este centrul clarviziunii, al atotvederii, atotcunoașterii, atotauzului.

Chakra coroană, împreună cu chakra cauzală, chakra Steaua Sufletului și chakrele Stelare reprezintă transmițătorii noștri de tip satelit către Divinitate. Când toate acestea se deschid, dobândim accesul la comunicare interstelară, putem accesa stări înalt dimensionale și ne putem deschide pentru a primi Lumina, Înțelepciunea și Cunoașterea sufletului și a grupului nostru de suflete, și devenim EU SUNT TOT CEEA CE SUNT. Chakrele stelare și chakra Steaua Sufletului permit fuziunea energiilor terestre și spirituale. Chakrele stelare permit pătrunderea esenței Divine, iar chakra Steaua Sufletului atrage energie kundalini și instinctele animalice din pământ. Împreună, toate acestea creează Conștiința Superioară: Sinele Divin.

4. Energia Zeiței încorporează toate acestea, împreună cu chakra Pământului, care ne conectează și ne ancorează la Mama Pământ. Când toate acestea funcționează ca unul, are loc integrarea spiritului în materie, fapt care va ajuta la vindecarea umanității.

În esență, energia Zeiței este cea care unește Cerul cu pământul, forma și non-forma. Ea este însăși esența și forța energetică a Creației. Atunci când Zeița se trezește pe deplin, iar centrii ei energetici sunt revitalizați si imaculați, ea se trezește în toată splendoarea inimii, a pântecului și a iubirii sale necondiționate, în deplinătatea puterii sufletului său. Ea își trăiește scopul sufletului cu tot ceea ce este și cu tot ceea ce întruchipează. Este plină de viață, contribuind cu bucurie la creșterea conștiinței la nivel planetar și deschizând noi căi pentru lumea întreagă.
Ea își trăiește adevărul cu integritate. Este autentică și reală, plină de iubire și curajoasă. Ea dansează dansul vieții cu tot ceea ce este, și își cântă cântecul inimii și al sufletului, astfel încât toți cei care îl aud să fie atinși în profunzimile ființei lor și vindecați prin iubire. Ea iubește necondiționat cu toată ființa sa și este neînfricată în exprimarea sinelui interior. Ea transcende Cerul și pământul; este fluidă, asemeni energiei în spirală pe care o deține cu bucurie.

Ea este însăși viața!

Judith Kusel

Sursă: https://www.facebook.com/judith.kusel

Traducere: Dayanara

Distribuie acest articol Oficial Media
Share