22/10/2020

Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește o nouă competiție sportivă, ”Cupa Primăverii” la înot

Nu se percepe taxă de participare, iar câștigătorii vor fi premiați! Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește o nouă competiție sportivă, ”Cupa Primăverii” la înot.

Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește o nouă competiție sportivă, ”Cupa Primăverii” la înot

Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește o nouă competiție sportivă

Natația, în Târgoviște, a început să aibă cât mai mulți adepți. Bazinul a devenit neîncăpător și, de la amatori la profesioniști de toate vârstele, zi de zi culoarele sunt pline. Echipa feminină de polo pe apă a CS Rapid București, condusă de antrenorul Eduard Rusu, s-a antrenat aici,  cluburi de natație din țară vin și își pregătesc elevii în poate cel mai modern bazin olimpic din România. După cele două mari evenimente din ultima perioadă, Concursul Țărilor Central Europene la înot pentru juniori mici și ”Cupa Contratimp”, Bazinul Olimpic din Târgoviște așteaptă la start peste 200 de copii.

”Cupa Primăverii” la înot

“Peste 200 de copii dâmbovițeni sunt așteptați pe 24 martie la Complexul Turistic de Natație Târgoviște, unde va avea loc ediția a II-a a „Cupei Primăverii” la înot. Sunt copiii instructorilor care profesează la Bazinul Olimpic, iar pentru mulți dintre ei va fi prima acțiune sportivă la care participă. Se va înota numai pe distanța de 50 m, liber, picioare liber cu plută, spate și picioare spate cu plută. Evenimentul are ca scop promovarea mișcării și se adresează copiilor cu vârsta maximă de 14 ani, un participant putând concura la cel mult două probe. Nu se percepe taxă de înscriere, iar toți înotătorii vor fi premiați. „Cupa Primăverii” are ca organizatori Primăria Târgoviște, Complexul Turistic de Natație și Clubul Sportiv Municipal.”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share