25/10/2020

Actrița Beatrice Rubică – cursuri de dezvoltare personală prin teatru pentru copii

Actrița Beatrice Rubică este trainerul unui nou modul de cursuri de dezvoltare personală prin teatru pentru copii cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani, la Teatrul Arte dell’Anima.
Noul modul de cursuri va începe pe data de 27 Septembrie (Duminică), ora 10:30, la sediul teatrului, din strada Făinari, nr. 17D și vor avea loc săptămânal, după același program.
Înscrierile sunt încă deschise, iar cursurile se vor desfășura în condiții de maximă siguranță.
Copiii sunt așteptați la o doză mare de distracție, actorie și învățare. Cursul este compus din două ore pline de jocuri care sunt menite să dezvolte atenția, curajul, concentrarea, creativitatea, imaginația, încrederea în sine, spiritul de echipă, jovialitatea, ritmul, dicția, etc. Iar la final, totul se va concentra într-un spectacol în care copiii vor fi vedetele.
Biletele pentru înscriere se găsesc aici:

Beatrice Rubică este actriță, improvizator și trainer de actorie și improvizație.

A absolvit UNATC/ Facultatea de Teatru/ Actorie în anul 2014, la Clasa Prof. Florin Zamfirescu.
La scurt timp după absolvire, Beatrice a debutat la Sala Mare a TNB într-un rol principal.
A jucat pe scene importante ale teatrului bucureștean (TNB, Teatrul Metropolis, Teatrul Excelsior, Teatrul Elisabeta, Teatrul Apropo și teatre independente), dar și în țară.
De asemenea, Beatrice a jucat în filme internaționale, precum “The Hard Way”, “The Nun”, “La forêt d’argent” și ın scurt-metraje românești: “Narcis & Fifi”, “Lacul”, “Loyal copy” ș. a.
Din anul 2015 este și trainer de dezvoltare personală prin teatru, iar din 2019 este trainer de improvizație. Face parte din trupa de improvizație Improvisneyland.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share