Acum: zeci de mii de oameni în stradă! Să fie acesta semnul noii revoluții?

protest-parlament2

Cinci mii de bucuresteni se află la această oră in fata Senatului pentru a protesta fata de votul prin care senatorii au respins cererea DNA de urmarire penala. Mitinguri de protest au loc si in orasele Timisoara, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Iasi, Galati si Braila.

Langa sediul Senatului, Se scandeaza „PSD, ciuma rosie”, „Vrem dreptate!”, „Egalitate in fata legii”, „Demisia urgenta a cercetatilor penal” si „Parlament murdar, nu mai toleram nesimtirea voastra”.

Protestatarii au blocat bulevardul din preajma Parlamentului. „Datorita manifestatiei de la Palatului Parlamentului (Senatul Romaniei), in urma careia manifestantii au patruns pe carosabil, s-a aplicat devierea traficului pe Calea 13 Septembrie, intre Bulevardul Libertatii si Hotel Marriot. Recomandam conducatorilor auto sa evite deplasarea in zona, sa respecte semnalele politistilor si sa foloseasca rute ocolitoare pentru deplasare”, a transmis Politia Capitalei.

De asemenea, un grup de motociclisti au participat la manifestatie in amintirea motopolitistului Bogdan Gigina.

73-indolenti

„Ca sa fie foarte clar: pentru Gabriel Oprea nu s-a cerut retinerea, arestarea sau alta masura preventiva. S-a cerut accesul liber al Justitiei pentru a se putea stabili conform normelor statului de drept şi ale democratiei daca este sau nu vinovat. Dar PSD şi acolitii din ALDE şi PRU au pus statul de drept intre paranteze din nou, l-au ridicat pe Oprea deasupra legii. Poti sa furi, poti sa ucizi, poti sa faci orice daca eşti parlamentar. Asta a decis Senatul, camera superioara a Parlamentului, institutia fundamentala a democratiei”, mai scriu protestatarii pe pagina evenimentului.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share