17/10/2021

Ada Jitariu – Pasiunea pentru educație și ”sănătatea de acasă”

Ada Jitariu are multe iubiri: joaca, sportul, copiii și, cea mai mare parte din pasiuni le lasă în curtea Complexului Turistic de Natație. Ada a colaborat încă din prima zi a deschiderii Complexului, organizând aici un program de aqua gym. Ne-a mărturisit că a devenit clienta complexului și pur si simplu s-a îndrăgostit de acest concept. Ulterior a participat la concurs și a obținut postul în care o găsim și astăzi, acela de șef de birou marketing.

Ada Jitariu

Ca dezvoltatori publicistici pe zona de turism și life-style, colaborarea cu Ada a fost una caldă, corectă și cu rezultate grandioase, motiv pentru care am ales să fim față în față cu ea și, eventual, să oferim cititorilor noștri cât mai multe informații din acest domeniu.

Un ”tot armonios” care ne ajută să fim sănătoși, frumoși, ambițioși, olimpici.

Cristi Iordache: Ce înseamnă pentru tine această bază sportivă și de agrement?

Ada Jitariu: Complexul Turistic de Natație reprezintă unul dintre cele mai importante obiective ale municipiului Târgoviște. Îmi place să spun că aici regăsim un ”tot armonios” care ne ajută să fim sănătoși, frumoși, ambițioși, olimpici.
Este ceva ce-mi mişcă inima, ceva ce mă inspiră, un vis al meu şi o datorie către mine însămi, aceea de a face astfel încât zilele mele aici să fie importante. Îmi las instinctele, intelectul și inima să mă ghideze. Având idei, convingeri şi instrumente adecvate voi face lucruri mari. Sunt onorată de acest serviciu și cred în puterea extraordinară a minții omenești de a face lucruri deosebite, de a munci intens.

C. I.: Cum vezi munca pe care o desfășori și de unde această determinare?

”Marketingul este o atitudine și exprimarea vine din interior. I love what I do.”

A. J.: În accepțiunea generală, marketingul reprezintă „știința și arta de a convinge clienții să cumpere”. Ce poate fi mai satisfăcător decât să convingi oamenii să pună preț pe sănătatea lor, să-i faci să conștientizeze că un stil de viață sănătos, bazat pe sport, este varianta ideală de a trăi fericiți. Simplist, marketingul reprezintă „arta și știința de a vinde” -în cazul meu și al echipei-, obiectivele sunt ușor de atins pentru că în prim plan sunt copiii, olimpicii și viitorii olimpici. Suntem într-un proces permanent prin care oamenii sunt încurajați să vină la Complex, să facă mișcare, sa conștientizeze beneficiile sportului asupra organismului.

C. I.: Bazinul Olimpic găzduiește manifestări sportive de anvergură. Te solicită, te obosește volumul mare de muncă?

A. J.: Competițiile sportive sunt, poate, cele mai importante dintre acțiunile ”complexului” . Primăria Municipiului Târgoviște, prin Direcția Complex Turistic de Natație, a organizat numeroase campionate de înot naționale și internaționale. Este multă muncă în spatele acestor evenimente deosebit de importante, însă satisfacția sufletească depășește efortul de moment și te face să privești lumea prin ochii fiecărui medaliat de pe podiumul de la Complex. Sunt clipe emoționante și te simți parte integrantă.

Ada Jitariu – Pasiunea pentru educație și ”sănătatea de acasă”

C. I.: Aici este un adevărat ansamblu turistic și sportiv. Care sunt principalele tale provocări, dacă le pot numi așa?

A. J.: Colaborările cu instituțiile de învățământ sunt un punct însemnat ale activității mele, amintindu-mi cu mare plăcere de perioada tinereții, când am fost învățătoare. În cadrul concursurilor județene, proiectelor educaționale naționale, festivalurilor județene sunt invitată să promovez ”sănătatea de acasă” -cum îmi place mie să denumesc această prestigioasă locație: Complexul Turistic de Natație Târgoviște.
Dezvoltarea turismului este una dintre țintele principale. Îmi place să mă implic cât mai activ și, cu ajutorul echipei dezvolt procesul managerial de anticipare, identificare și satisfacere a cerințelor turiștilor care ne vizitează în mod frecvent.
Cooperarea minunată cu instructorii specializați, ne ajută substanțial. Astfel, formăm o adevărată familie menită să dezvolte frumos, armonios, personalități active și creatoare. Aici consider că una dintre provocări este educația pentru o societate viitoare puternică.O altă parte atractivă a acestei profesii este organizarea evenimentelor distractive, în special pe perioada verii, când scoatem în evidență și ” ridicăm în grad” conceptul ”litoralul de acasă” și aici fac referire la zona de ștranduri și aqua-land.

C.I.: Cred că am putea vorbi la nesfârșit pe domeniul educațional, mai ales că tu desfășori de ani buni activități conexe -lucrul cu cei mici. Îmi doresc să continuăm pe această temă și să punctăm pentru târgovișteni -și nu numai- rubrici pentru sportivi, pentru copii și părinți, pentru cititorii noștri.

A.J.: Mulțumesc! Și, de asemenea, mulțumesc tuturor târgoviștenilor care pun preț pe ”sănătatea de acasă”. Felicitări Primăriei Municipiului Târgoviște pentru acest proiect ideal, mult succes întregii echipe!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share