Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Adio, finală! CSM Târgovişte a pierdut fără drept de apel în faţa Universităţii

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a fost învinsă fără drept de apel, chiar pe teren propriu, de Universitatea Cluj, în al doilea meci al semifinalelor Ligii Naţionale. Scor 62-90.

Primul meci, disputat, la Cluj, s-a încheiat tot cu victoria Universităţii, care în urma  celor două succese s-a calificat în finala LNBF, unde va juca foarte probabil cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Lecţie de baschet predată de Universitatea Cluj

Formaţia antrenată de Cătălin Tănase a lăsat multă dezamăgire printre suporterii CSM-ului, care se aşteptau la o altă evoluţie. Târgoviştencele au început cu stângul şi au pierdut primul sfert, cu 18-10, iar al doilea la o diferrenţă şi mai mare, cu 27-10. CSM Târgovişte nu şi-a revenit nici după pauză, iar în sfertul trei au cedat cu 25-17. Doar ultimul sfert a fost câştigat de târgoviştence, la limită, cu 21-20, într-un meci în care doar oaspetele au contat cu adevărat. Conform statisticii, CSM Târgovişte nu a condus niciodată în această partidă, iar cel mai mare avantaj avut de clujence a fost de 33 de puncte. Cea mai bună marcatoare a partidei a fost americanca Porchia Green, care a înscris nu mai puţin de 27 de puncte, aproape jumătate din punctele reuşite de CSM Târgovişte.

CSM Târgovişte: P. Green 27p, A. Chivu 3p, L. Toma 2p, A. Vîrjoghe 4p, M. Fodor 2p, M. Coker 14p, P. Poole 10p. Antrenor: Cătălin Tănase.

Universitatea Cluj: M. Sfârlea 3p, N. Dixon 10p, B. Voica 3p, T. Neagu 3p, G. Irimia 10p, A. Mandache 12p, N. Swanier 7p, T. Harrison 22p, B. Denson 11p, D. Butulija 9p. Antrenor: Dragan Petricevic.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share