Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Adrian Țuțuianu: ”Eram foarte vizibil, apreciat”

Așa cum am declarat în intervențiile mele anterioare, PSD  a pierdut mult apărând interesele personale ale lui Liviu Dragnea, iar una din greșelile comise a fost înlăturarea lui Adrian Țuțuianu din funcția de Ministru al Apărării.

Adrian Țuțuianu

Scriam atunci că există trei motive, dintre care două, astăzi, s-au dovedit corecte: a fost vorba despre un măcel doar pentru a face scut în jurul unui om care trage partidul în jos. După declarațiile din emisiunea jurnalistei Anda Ștefan, fostul ministru confirmă că și-ar fi deranjat unii colegi și șefi din partid ceea ce a dus la forțarea demisiei.

”Am stat puțin, dar niște urme am lăsat. Regret și eu că am plecat. Probabil că am deranjat pe unii colegi. Inclusiv președintele partidului, probabil a avut anumite nemulțumiri pentru că eram foarte vizibil, apreciat, chiar și de dumneavoastră, presa.” a declarat Adrian Țuțuianu.

Așadar rămân valabile celelalte două ipoteze menționate de mine în urmă cu 4 luni:

  1. Șeful PSD a pierdut susținerea lui Adrian Țuțuianu și încearcă să își îndepărteze adversarii din funcții așa cum a făcut de fiecare dată;

  2. La MApN și la guvernare, în general, există probleme serioase pe care Țuțuianu le-a detectat și nu acceptă să se facă părtaș la semnarea unei crize financiare, politice și sociale; Click pe articol!

Adrian Țuțuianu a venit cu aceste noi declarații împotriva lui Liviu Dragnea cu doar două zile înainte de ședința Comitetului Executiv al PSD, ședință care între timp s-a și finalizat nedecis. O nouă întâlnire va avea loc la Iași în perioada 29-31 ianuarie 2018. Cert este că președintele PSD Dâmbovița, alături de numărul doi din PSD, Niculae Bădălău -chiar la finalul CEX-,  și alți lideri PSD, deja se manifestă anti-Dragnea.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share