Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Adrian Țuțuianu este vicepreședinte PSD la nivel național – Lista completă a aleșilor

Adrian Țuțuianu este vicepreședinte PSD la nivel național. Betania vremurilor lui Isus mai aducea câte un înviat, dar acum se moare pe banda rulantă în politica pesedistă de parcă a dat ebola în ei. Cum îi atinge Dragnea, cum cad secerați și fără lumânări și fără slujbă de pomenire.

Adrian Țuțuianu este vicepreședinte PSD

După ce Dragnea l-a ”ras” pe Țuțuianu de la ”apărare” si din comisia SRI, în ciuda tuturor părerilor avizate și mai puțin avizate, care îl consemnau decedat politic cu certificat parafat, președintele PSD Dâmbovița s-a sculat precum Lazăr.

Și merge. Ba i-a bătut la puncte și pe ”mitralieră” -care oricum era dus cu tot cu gloanțe-, dar mai ales pe Șerban Valeca de la Argeș. A fost singurul care a avut doi contracandidați la funcția de vicepreședinte sud-Muntenia.

Ecaterina Andronescu și Nicolae Băncioiu, care se înscriseseră în cursa pentru numărul 2 în PSD, la Congresul extraordinar de ieri, au ieșit supărați din sală și au anunțat că se retrag, după ce au făcut declarații-șoc împotriva lui Dragnea. Viorica Dăncilă a fost votată președinte PSD, Adrian Țuțuianu a fost ales vicepreședinte, în vreme ce Marian Neacșu a rămas cu funcția de secretar general. Codrin Ștefănescu a pierdut din … pix. Niciodată nu putea exista un scor Marian-Codrin, 3063-668. Asta e scor de neparticipare :D.

Adrian Țuțuianu – Greu de ucis

Dacă e mâna divină, sau electorală, sau doar forța de care Dragnea e conștient că are nevoie, deocamdată nu știm. Poate chiar are legătură cu vizita fostului președinte al Consiliului Județean Dâmbovița la DNA, în decembrie 2017. Moment după care Dragnea l-a decapitat pe Bădălău la numai o lună pentru a-i da funcția de vice la senat, lui Țuțuianu. Cert este că ieri, Adrian Țuțuianu a fost ales contra naturii. Contra naturii lui Dragnea. Este singurul care nu face parte din tabloul de natură moartă cu prostănaci.

Pseudo-congresul de ”faze tari” va fi viral pe facebook. Mai ales partea în care 10-15 oameni se aplaudă singuri și-și sărută mâinile în fața a cinci mii de scaune goale.

Lista completă a aleșilor la Congresul PSD

Viorica Dăncilă, preşedinte executiv al Partidului Social Democrat, aleasă cu 2850 voturi. Ecaterina Andronescu a avut doar 540 voturi, iar Nicolae Bănicioiu, 292.

Marian Neacşu, secretar general al PSD, ales cu 3063 voturi, Codrin Stefanescu, în timp ce Codrin Ştefănescu a primit doar 668.

* Regiunea Nord-Est: Doina Fedorovici (PSD Botoşani) şi Gabriel Vlase (PSD Bacău)

* Regiunea Sud-Est: Mirela Furtună (PSD Tulcea) şi Marian Oprişan (PSD Vrancea)

* Regiunea Sud: Carmen Dan – PSD Teleorman, Adrian Țuțuianu- 417 voturi, faţă de 285 ale lui Şerban Valeca. 

* Regiunea Sud-Vest: Lia Olguţa Vasilescu (PSD Dolj) şi Paul Stănescu (PSD Olt)

* Regiunea Vest: Natalia Intotero (PSD Hunedoara) şi Mihai Fifor (PSD Arad)

* Regiunea Nord-Vest: Doina Pană (PSD Bistriţa-Năsăud) şi Gabriel Zetea (PSD Maramureş)

* Regiunea Centru: Roxana Mînzatu (PSD Braşov) şi Bogdan Trif (PSD Sibiu)

* Regiunea Bucureşti – Ilfov: Gabriela Firea şi Robert Negoiţă – PSD Sector 3

Distribuie acest articol Oficial Media
Share