Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Fericirea în relatia de cuplu – seminar gratuit la Târgoviște

Trei evenimente de nerefuzat la Târgoviște! Lansare de carte, seminar GRATUIT despre Fericirea în relația de cuplu și seminar ELIXIRUL TINEREȚII. Rezervați de pe acum datele de 23 și 24 martie! Primăvara ne reîndrăgostim! 😉

LANSARE DE CARTE – ”Fii întotdeauna fericit”

Când: Pe 23 martie de la orele 17.30- 21.30 

Unde: Hotel King, Bulevardul Regele Carol, nr 7, Sala de conferințe – Târgoviște

Intrare: 30 de lei

Date contact: Ana Bunoiu, 0742015331

Cartea FII INTOTDEAUNA FERICIT a fost publicată în România în 2017 și în mai puțin de un an de la apariție a fost editată în India, ăn limba engleza, iar de curând a ajuns în Biblioteca din Vatican și în mâna Papei Francisc. Toate acestea au fost cu putință doar printr-o intervenție Divină, pentru că autoarea, Semida David este un nume nou pe piața de carte și fără prea multe conexiuni publice.

Cartea își propune să aducă un nou concept despre fericire, care, după spusele autoarei, poate fi atinsă cu adevarat doar dacă omul are o relație de iubire cu Dumnezeu.
Cum putem avea o astfel de relație, cum putem să ne îndrăgostim de Dumnezeu, cum fiecare dintre noi este iubit în egală masură de Dumnezeu, vom afla citind aceasta carte.

Autoarea vă invită la lansarea cărții în Târgoviște, care va fi urmată de cursul FII ÎNTOTDEAUNA FERICIT în care, pas cu pas, veți primi o ghidare simplă și de bun simș care vă va duce la iubirea lui Dumnezeu.
Adevarul este simplu și când scăpăm de toate clișeele și blocajele mentale, este ușor de atins.

”Cunoașteți Adevărul și Adevărul vă va elibera” – a spus Iisus, Cel care a ghidat autoarea să simtă Iubirea lui Dumnezeu.

Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/events/1662233290529047/

Seminar- Elixirul Tinereții

Când: Sâmbătă, 24 martie de la ora 10:00- 17.30

Unde: Restaurant San Marco, Târgoviște (Centrul Vechi)

Intrare: 130 de lei

Inscrierile: 0744694176

Este un seminar foarte potrivit pentru toti cei care doresc o tinerete naturala, reintinerire, vindecarea naturala si rapida a bolilor, o viata lunga si fericita.
Cursul este tinut de catre Semida David, autoarea cartii FII INTOTDEAUNA FERICIT, publicata in Romania si in India
Autoarea a calatorit si studiat mult atat in India cat si in alte zone de interes spiritual din lume si a gasit o cale simpla si eficienta, la indemana oricui prin care putem sa ne mentinem tineretea cat mai mult timp si sa ne prelungim viata.

Cursul incepe la ora 10 si se termina la ora 17.30, cu o pauza de 30 de min pentru masa de pranz

 

Seminar – FERICIREA ÎN RELAȚIA DE CUPLU

Când: 24 martie, de la orele 18:00-21:00

Unde: Restaurant San Marco, Târgoviște (Centrul Vechi)

Gratuit

Date contact: Ana Bunoiu, 0742015331

În zilele noastre fericirea în cuplu pare tot mai greu de atins. Multe relații se destramă înainte de a fi împlinite. Sunt multe divorțuri, multe mame care își cresc singure copiii, multț tati care petrec prea puțin timp cu copiii lor pentru că sunt despărțiți. Am întâlnit multe femei și mulți bărbați singuri și m-am întrebat de ce?
Am scris o carte intitulată FII INTOTDEAUNA FERICIT , iar acest seminar, care va fi urmat de un curs, va fi orientat către atingerea fericirii în cuplu. O să învățați cum să vă vindecați inima dupa o relație eșuată, cum să întâlniți iubirea mult așteptată, cum să vă vindecați relația care nu prea merge, cum să fiți fericiți din nou lângă ființa iubită.

Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/events/1894593400573203/

Va așteptăm cu drag la toate evenimentele,
Semida David

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share