Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Adrian Țuțuianu: ”Le transmit, din suflet, dâmbovițenilor un gând bun!”

Adrian Țuțuianu fost președinte PSD Dâmbovița, fost Ministru al Apărării, fost președinte CJ Dâmbovița continuă o activitate administrativă-guvernamentală prodigioasă, în ciuda legendelor răutăcioase care se șoptesc în colțuri de mese sau la margini de borduri.

Sunt lucruri care nu i se pot lua Cezarului, sunt situații de vârf în care Țuțuianu a ajuns în vremuri în care trebuia să fii cineva, să fii un bun și meticulos organizator și să ai o alură politică reală, născută, nu scanată. Și astăzi este acolo, la nivel național.

Vedeam mai de curând acțiuni educative pe la primăria sectorului 3, cu elevi, cu adolescenți, ceea ce este promițător pentru cei ce vin din urmă. Căci să nu uităm câți politicieni îi datorează cariera…

Adrian Țuțuianu rămâne un etalon politic și administrativ al județului Dâmbovița

A ținut fostul ministru al apărării să transmită un gând de suflet dâmbovițenilor și a făcut-o cu noblețe și căldură pe pagina personală de facbook cu ocazia Zilelor Județului Ddâmbovița:

”Încep, astăzi, Zilele Județului Dâmbovița. Va fi, sper, o sărbătoare frumoasă de care oamenii să se bucure cu adevărat, cu toate momentele dedicate sportului, muzicii, istoriei, tradițiilor și meșteșugurilor populare etc.
Eu le transmit, din suflet, dâmbovițenilor un gând bun, însoțit de #respect și #recunoștință. În mijlocul vostru am fost mereu eu însumi, iar Dâmbovița a fost și rămâne pământul pașilor mei de la început până la sfârșit. Vă mulțumesc🙏
Îi mulțumesc și președintelui Consiliului Județean, Corneliu Stefan, pentru invitația de a participa, astăzi, la Gala de Excelență a Județului. Din păcate, se suprapune cu examenele de la Facultatea de Drept a Universității „Valahia” și nu voi putea ajunge; îi salut pe toți cei care vor fi premiați în cadrul evenimentului.
La mulți ani, #Dâmbovița!❤️
Distribuie acest articol Oficial Media
Share