Adrian Tutuianu: „Oricare de-aici face de zece ori mai mult decat un Iulica Vladu”. Prezentarea candidatilor pentru Senat si Camera Deputatilor – PSD Dambovita

img_8382

Adrian Tutuianu: „Avem o echipa valoroasa si cred ca puteti trage cu totii concluzia. Oricare de-aici face de zece ori mai mult decat un Iulica Vladu, oricare de-aici este mai aproape de noi decat un Cezar Preda si oricare de-aici este de cinci ori mai valoros decat un Iancu Carcota.” 

Pentru declaratii complete vezi articolul integral si video aici!

Miercuri, 28 septembrie 2016, începând cu ora 16, la Casa Sindicatelor din Târgoviște a avut loc Conferinta extraordinara a Partidului Social Democrat cu scopul validării prin vot a candidatilor PSD pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Afla cat a declarat Adrian Tutuianu ca valoreaza Iulian Vladu! 

Peste 800 de delegati, deputați și senatori (Leonardo Badea, Adrian Tutuianu, Rovana Plumb, Titus Corlatean, Ionut Savoiu), primari, viceprimari, consilieri județeni și locali, parlamentari, membri ai BPJ, șefi de instituții, au fost prezenți în sală pentru a oferi voturi de validare celor propuși pe liste. 

Galerie foto completa din timpul exprimarii votului, aici!

Adrian Țuțuianu a precizat ca rolul conferinței nu este acela de a stabili ordinea pe liste, deoarece ea se va definitiva ulterior luând în calcul și alte criterii: implicarea politică din ultimii 4 ani, pregătirea profesională, rezultatele activității politice.

Galerie foto completa cu echipa candidatilor PSD Dambovita pentru alegerile parlamentare, aici!

img_8319

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share