Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

LUNA NOUA in Balanta, 1 octombrie- Nascut a doua oara!

luna-noua-1-octombrie“Astfel, Christos, prin aceasta ofranda dionisiaca sau cu vin, trebuia sa spuna cum omenirea urma sa se ridice spre divin. Nu trebuie sa ne intrebam precum bigotii: De ce transforma Christos apa in vin? Trebuie sa avem in vedere epoca respectiva. Christos trebuia, printr-un fel de ofranda dionisiaca, sa pregateasca ce avea sa vina. Christos merge la galileeni, amestec de multe natiuni si feluri de sange, si implineste acolo primul semn al misiunii Sale; adopta obiceiurile de acolo, pana la transformarea apei in vin.” Rudolf Steiner

In faza de Luna Noua, Soarele si Luna impart acelasi grad zodiacal, este casatoria cosmica a acestor doua luminarii asa cum apar ele denumite in astrologia veche, este prima pereche ce asociaza masculinul cu femininul intr-o unitate. Luna Noua este un simbol al inceputurilor. Acesta este un moment bun pentru a contempla adevaratul motiv al vietii aici pe pamant, care este scopul nostru si ce trebuie sa realizam, care sunt aspiratiile spirituale. Aceste intrebari pot primi raspuns in aceste zile
O nunta cosmica este intr-un fel aparte de o nunta pamanteasca unde mirii primesc daruri, acuma mariajul astral are loc in semnul Balanta pe gradul 8:15, lumina ( Soarele) se uneste cu intunericul ( Luna) si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 1, din orice semn zodiacal.

Aceasta Luna Noua ne intreaba: Ce vrem, ce relatii vrem, cum putem aduce armonia in relatiile noastre, ce trebuie sa eliminam din viata noastra pentru a ne echilibra sufletul. Balanta este asfintitul Soarelui, este Vestul, este casa VII- casa relatiilor, este taramul simbolic al trecutului, reamintindu-ne mereu ca trecutul este viu in relatiile actuale. Cu semnul Balantei, incepem sa cantarim sufletul,  oamenii, trecutul, relatiile, gandurile noastre, valoarea acestora. Angajamentele, promisiunile, semnaturile, uniunile, legaturile, intelegerile, procesele si in general afacerile in legatura cu legile, intregesc cartea de vizita a semnului Balanta care se foloseste de verbul “ a echilibra” pentru a stabili reguli si legi.

Luna Noua ne spune clar si raspicat ca “suntem, devenim, ceea ce gandim”. Legea atractiei functioneaza fie ca o cunoastem sau nu, fie ca suntem constienti sau nu de ea, fie ca o acceptam sau nu. Aceasta Luna Noua in Balanta predica intr-un limbaj cosmic despre legea atractiei, ne spune ca trebuie sa invatam sa ne controlam gandurile, sa gandim pozitiv daca vrem sa ne fie bine.

Adriana Tudosa

Citește mai multe pe adriana-astro.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share