21/10/2021

Adrian Țuțuianu: ”Rovana Plumb va deschide mitingul. Estimăm peste 10.000 de oameni”

Cu o oră în urmă, domnul Adrian Țuțuianu ne-a informat într-o conferință de presă că estimează un miting cu aproximativ 10.000 de oameni.

Peste două zile va avea loc un miting de proporții, organizat de PSD Dâmbovița. 10000 de participanți este un număr foarte mare pentru un orășel cât două bulevarde din sectorul 1. În condițiile în care cea mai mare parte dintre aceștia vin din județ, municipiul se va confrunta cu o aglomerare, estimăm noi, de peste 400 de microbuze sau 2000 de autoturisme. La acest moment nu avem informații legate de firmele care asigură mijloacele de transport și date despre costurile acestor servicii, în cazul în care cei 10.000 de participanți nu se vor deplasa, cu toții, cu autoturismele proprietate personală.

 

Rovana Plumb va deschide mitingul. Am obtinut toate autorizatiile legale. Estimam peste 10.000 de oameni, membri, simpatizanti de partid. O ora va dura mitingul in fata Primariei, apoi vom merge prin oras. Mitingul este pro Grindeanu, pro Dragnea, pro guvernare. Vrem sa aratam ca mai exista si alte opinii decat cele din Piata Victoriei. La nivel de judet am adunat deja 43.800 de semnaturi pentru guvernul Grindeanu. Nu am cerut aprobarea lui Liviu Dragnea pentru miting. Mai degraba a venit de la Arges impulsul… i-am felicitat pe cei de acolo pentru primul miting, a declarat domnul Adrian Țuțuianu, senator și președinte al PSD Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share