24/01/2021

Adrian Țuțuianu: ”Strângerea semnăturilor este în plină desfășurare”

În această dimineață la sediul Partidului Social Democrat din Târgoviște a avut loc o conferință de presă susținută de președintele organizației PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. Acesta a oferit noi precizări legate de alegerile parlamentare și procedurile care urmează a fi derulate în următoarea perioadă cu privire la strângerea semnăturilor și validarea de catre Comitetul Executiv Național.

”A avut loc o ședință în care s-au luat câteva decizii importante, în primul rând de a finaliza strângerea de semnături pentru depunerea candidaturilor până la data de  7 octombrie. Reamintesc faptul că potrivit calendarului electoral, prima zi de depunere a candidaturilor este 12 octombrie și ultima zi 27 octombrie. Am luat decizia de a avea semnăturile până pe data de 7 octombrie. Județele vor transmite până pe data de 4 octombrie tabelele cu semnături din fiecare unitate administrativ teritorială. În ceea ce privește județul Dâmbovița am făcut o repartiție pe organizații teritoriale, procesul de strângere a semnăturilor este în plină desfășurare, se va cunoaște o intensificare în următoarele zile și intenția mea este să strângem un număr cât mai mare de semnături, pentru că dincolo de aspectul de legalitate al candidaturii are loc și un contact direct cu alegătorii nostri. Cea de-a doua decizie importantă o reprezintă verificarea candidaturilor. Județul Dâmbovița este programat săptămâna aceasta, joi sau vineri vom merge la București cu lista de candidați pentru analiză, cu conducerea partidului, apoi va merge o altă parte din județ iar ulterior va avea loc ședința Comitetului Executiv Național care va valida aceste candidaturi.” (Adrian Țuțuianu)

Președintele PSD Dâmbovița a mai declarat ca Partidul Social Democrat nu v-a face nici o alianță  cu PNL, decizie luată în unanimitate la nivel de partid.

Legat de programul de guvernare al PSD, acesta este finalizat iar organizatia Dambovita a contribuit cu programe de dezvoltare pentru localitatile turistice din județ, cu precădere zona Moroieni-Padina.

Despre mediul de afaceri, Adrian Țuțuianu a anuntat propunerile proiectelor PSD fata de înființarea societăților comerciale, ”capitalul social să fie de 1 leu, înființarea unei societăți să se realizeze într-o zi”.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share