Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Tentativă eșuată de deturnare a banului public. Consilierii PNL din CJ Dâmbovița au refuzat să fie părtași la “învârtelile imobiliare” ale lui Adrian Țuțuianu

seidnta-ordinara-cjd

”În ședința ordinară a Consiliului Județean desfășurată astăzi, 26 septembrie a.c., la punctul 14 al Ordinii de zi, a fost supus la vot proiectul de hotărâre privind includerea în domeniul public al Județului Dâmbovița a șapte apartamente cu destinația locuință de serviciu situate în municipiul Târgoviște, strada Justiției nr. 37-39.

Acest proiect de hotărâre, așa cum a fost prezentat astăzi de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, este o încercare grosolană de deturnare a banilor publici, în detrimentul dâmbovițenilor. Din acest motiv, și nu din cel populist, prezentat de Adrian Țuțuianu, cei 12 consilieri ai PNL prezenți astăzi la ședință au respins categoric proiectul care ridică în continuare numeroase suspiciuni.

Prin semnătura președintelui CJD a fost deja încheiat contractul de vânzare-cumpărare nr. 1584/01.06.2016 cu un dezvoltator imobiliar, prin care prețul unui apartament ajungea la suma de 68.000 euro. Ședința de astăzi a fost doar încercarea lui Adrian Țuțuianu de a-și acoperi fapta cu o decizie a Consiliului Județean Dâmbovița și de a certifica Anexele care-i poartă semnătura.

oferta-stradala-apartamente

Consilierii PNL Dâmbovița au atras atenția, în ședință, că adoptarea acestui proiect este păguboasă pentru bugetul local. Prețul cu care a venit astăzi domnul Țuțuianu în fața consilierilor era de 775 euro/mp  pentru un apartament. Valoarea unui astfel de imobil depășește cu mult prețul unui apartament din Târgoviște. Aceste apartamente urmau să fie vândute de un dezvoltator imobiliar din județ care afișează în tot orașul Târgoviște bannere publicitare cu apartamente de vânzare la prețul de 435 euro/mp.   

Domnul Țuțuianu să le spună dâmbovițenilor de ce Consiliul Județean cumpără apartamente la 775 euro/mp și nu la 435 euro/mp, cum prezintă oferta stradală a acestui dezvoltator? De ce a ignorat Consiliul Județean când s-a aprobat valoarea acestor imobile?  

Grupul consilierilor județeni ai PNL Dâmbovița rămâne consecvent principiului legalității și al onorabilității – da, proiectelor care ajută județul să se dezvolte / nu, hoțiilor din banul public!”

Comunicat de presă, Grupul consilierilor județeni ai Partidul Național Liberal Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share