06/12/2021

Aduci bani de-acasa pentru biserica, domnule Ciolos?

CIOLOS

Eu nu vreau sa dau bani bisericii ortodoxe romane. Sa-i dea cine merge acolo. Sa va desenez asta, domnule prim-ministru? Nu am nimic de impartit cu aceasta organizatie, iar banii mei si ai sutelor de mii de cetateni care nu sunt reprezentati de bor, nu-i puteti da bisericii. Nu ne talhariti!

Bor nu reprezinta credinta mea si nici a altor cetateni romani. Articolul 29, domnule prim-ministru, din Constitutia Romaniei, spune ca religia este un drept, nu o obligatie, deci nu ne obligati!

Constitutia Romaniei Art. 29

(1)Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale.

Dati banii nostri copiilor nevoiasi, dezvoltati asistenta sociala acolo unde se moare in mizerie. Nu ne luati banii cu de-a sila pentru popi.

Dotati spitalele, domnule prim-ministru si mariti salariile medicilor care ne salveaza. Nu dati banii celor care ne ingroapa.

Lasati-i pe cei care se duc spre bor, sa le dea ei bani, ca optiune, si nu ne luati noua banii cu forta. Bugetul tarii este destinat intereselor TUTUROR cetatenilor Romaniei si niciun cetatean nu este obligat la un crez religios! Si asta vreti sa va desenez?

Art. 29 – Libertatea conştiinţei

(1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale.
(2) Libertatea conştiinţei este garantată; ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranţă şi de respect reciproc.

Salvati soselele ingropate si nu ingropati soselele. Faceti veceuri in scoli ca sa nu se mai inece copiii in curte. Nu luati banii de la infrastructura si educatie pentru a-i da bisericii!

Veti finanta toate organizatiile bazate pe crezuri de constiinta? Fiindca numai asa, decizia de a finanta bor, se justifica, altfel este una discretionara. Sa nu uitati de MISA. Miscarea aceasta are aceleasi drepturi ca si biserica. La cate culte religioase si crezuri de constiinta avem in tara, le veti finanta pe toate, domnule Dacian Ciolos?

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share