Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Adunarea Generală a Filialei Județene de Cruce Roșie Dâmbovita

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița – reprezentată de președintele Daniel Comănescu, vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole, secretarul județului, Ivan Vasile Ivanoff, și administratorul public, Ionuț Săvoiu – a participat astăzi, 21 martie 2019, la Adunarea Generală a Filialei Județene de Cruce Roșie Dâmbovița, desfășurată la Centrul Internațional de Conferințe al Universității Valahia.

La eveniment au mai fost prezenți parlamentari dâmbovițeni, subprefectul Florina Mureșan, vicarul eparhial Ionuț Ghibanu, șefi de instituții deconcentrate și fosta și actuala conducere a Filialei Dâmbovița de Cruce Roșie.

Întâlnirea a fost prezidată de Raul Pavelescu, directorul filialei județene de Cruce Roșie Dâmbovița, pe ordinea de zi a ședinței aflându-se: prezentarea bilanțului organizației pe ultimii doi ani, alegerea comitetului filialei județene de Cruce Roșie Dâmbovița, a comisiei de cenzori și a candidaților pentru Adunarea Generală a Societății Naționale de Cruce Roșie din România, precum și a președintelui organizației, în persoana vicarului eparhial, Ionuț Ghibanu.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, le-a transmis celor prezenți următorul mesaj:

„Dați-mi voie ca, în deschiderea scurtei mele intervenții, în numele Consiliului Județean Dâmbovița, să mulțumesc organizatorilor pentru invitație și să îi felicit pentru promptitudinea și profesionalismul cu care răspund la solicitările cele mai disperate și sprijinul acordat celor aflați în dificulate.

          Crucea Roșie este, pentru noi toți, mai mult decât o societate cu profil umanitar, este o fărâmă de speranță pe care oamenii o întrevăd în zilele negre, atunci când își pierd credința atât în ei, cât și în divinitate. Vă numărați printre acele instituții în care am putut avea mereu încredere și care ne amintesc, ori de câte ori este nevoie, de principiul după care vă guvernați încă de la înființare – ”Suntem cu toții frați!”.

          Ca reprezentant al autorității publice, vreau să vă mulțumesc, astăzi, pentru toată implicarea de care dați dovadă și pentru faptul că ne sunteți mereu alături, în situațiile de necesitate, dar și să vă asigur de tot sprijinul și colaborarea noastră.

          Salut prezența în sală a unor vechi colaboratori, domnii Gheorghe Popescu și Floris Lăzărescu, pe care îi felicit pentru întreaga dedicare și pentru eforturile depuse în slujba comunității și mă bucur să văd că sarcina dumnealor este dusă mai departe de tineri iubitori de bine și frumos, care, cu siguranță, vor duce mai departe tradiția unei instituții aflate în slujba cetățenilor.

Apreciez colaborarea tradițională dintre instituția Crucii Roșii și Biserică, prin alăturarea simbolică a vicarului eparhial Ionuț Ghibanu echipei Filialei Dâmbovița de Cruce Roșie și am credința că, punând laolaltă dorința de a face bine și de a-ți ajuta aproapele, cu speranța pe care ne-o dă credința, lucruri bune se vor realiza pentru cei aflați în nevoie.

          Vă urez succes tuturor, vechi și noi colaboratori, și nădăjduiesc că împreună vom putea face lumea în care trăim mai frumoasă și suferința – mai puțină!

În acest moment de bilanț, îmi face o deosebită plăcere să vă felicit și să vă mulțumesc pentru activitatea pe care o desfășurați fiecare dintre dumneavoastră și pentru pasiunea pe care o puneți în activitatea de zi cu zi!”

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share