Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

AFAR și o nouă serie de conferințe

Lansarea seriei de conferințe: „Impactul mediului online și al rețelelor de socializare asupra viitorului și calității vieții tinerei generații”

Asociația Femeilor Antreprenor din România are bucuria să anunțe debutul seriei de conferințe „Impactul mediului online și al rețelelor de socializare asupra viitorului și calității vieții tinerei generații”. Primul eveniment din această serie va avea loc pe 24 noiembrie, la CRAFT – Sala Banat Timișoara, începând cu ora 17:00.

Explorând terenul digital: impactul rețelelor sociale asupra dependenței de droguri în rândul tinerilor!

Această conferință inaugurată în cadrul seriei va deschide un dialog crucial despre provocările pe care le implică influențele digitale asupra consumului de droguri în rândul tinerilor. Cu prezentări dinamice ale unor speakeri remarcabili, evenimentul va aduce în prim-plan perspective interesante și soluții concrete.

Speakeri:

  1. Prof. univ. dr. Angela Codruta Podariu
  • „Extaz sau sănătate?”
  1. Comisar șef de poliție Adela Sleam Specialist în prevenire la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timiș, structura teritorială a Agenției Naționale Antidrog
  • „Familia – partener în lupta împotriva drogurilor”
  1. Asist. univ. dr. Tudorel Otilia Psiholog clinician și psihoterapeut
  • Rolul familiei în prevenirea consumului de substanțe în rândul tinerilor de toate vârstele”

Această conferință marchează debutul unei serii ample de evenimente, cu focus pe „Impactul mediului online și al rețelelor de socializare asupra viitorului și calității vieții tinerei generații”. Fiecare conferință va aborda teme variate legate de influențele digitale, oferind soluții practice și perspective esențiale.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin