Află cum să îți faci sufrageria mai primitoare 

Sufrageria este cartea de vizită a locuinței. După cum bine știm, acest lucru este foarte important pentru o primă impresie și nu numai.

Camera de zi poate fi cea mai primitoare cameră din casă pentru oaspeții tăi dacă ții cont de  câteva sfaturi esențiale.  

Iată care sunt elementele de care trebuie să ții cont pentru a-ți amenaja cu stil sufrageria!

În primul rând, culoarea este cea mai importantă când vine vorba de cât de primitoare este o locuință. Noi oamenii suntem foarte sensibili, chiar și inconștient, atunci când vine vorba de culoare, iar de aceea gazda trebuie să aleagă culorile cu mare atenție. O nuanță puternică vie și crudă poate da o atmosferă plină de energie unei încăperi, dar și un spirit mai tineresc, pe când clasicul alb aduce un plus de lumină și solaritate.

Atenția la detalii și la obiectele decorative poate să facă cea mai mare diferență, iar o vază cu flori proaspete dă viață unei încăperi. Tablourile pot reprezenta, de asemenea, o alegere inspirată, devenind din ce în ce mai la modă în ultimul timp, deoarece pot să fie personalizate după bunul plac. Spre exemplu, tablourile din 3 piese de la Pepanza, cu peisaje variate, pot fi integrate în orice tip de amenajare, fie ea de inspirație vintage sau ultra-modernă.

Un alt aspect cheie atunci când vine vorba de o sufragerie primitoare constă în alegerea mobilei potrivite: aceasta trebuie să se potrivească cu stilul tău de viață, să fie destul de încăpătoare pentru familie și prieteni și, în același timp, să nu încarce extrem de mult vizual încăperea. De aceea, o canapea extensibilă și confortabilă, dintr-un material lejer, dar durabil este alegerea perfectă pentru o sufragerie primitoare. De asemenea, alegerea unui colțar sau a unor fotolii comode poate să fie un detaliu apreciat de către oaspeți în cazul în care aceștia sunt mai numeroși. 

Însă, cu toate aceste sfaturi și precizări, cel mai important lucru este ca tu să fii primitor, să îți primești întotdeauna oaspeții cu brațele deschise și apoi totul se va transforma în atmosfera primitoare pe care o dorești.

Sursa foto: Unsplash.com.

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share