Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ai probleme cu auzul? Soluții adaptate la perioada de criza Covid 19  

Auzul este un dar. Conform celor mai recente studii de specialitate, în România, peste 2 milioane de români au probleme cu auzul, fiind afectați de integrarea socială și desfășurarea vieții cotidiene. Pentru ei, până și activitățile cele mai ușoare se dovedesc a fi complicate, în lipsa unui ajutor de specialitate.

În această perioadă de pandemie cu efecte asupra siguranței sănătății și incertitudinii economice, una dintre cele mai importante companii care se ocupă cu protezarea auditivă s-a gândit din timp la problemele cu care se confruntă pacientul hipoacuzic.

Este clar că nevoia de a purta un Aparat Auditiv Performant este cu atât mai mare cu cât comunicarea are conexiuni cu tehnologia prin conversația la telefon și urmărirea emisiunilor TV și este un suport în această perioadă de izolare.

Pentru a oferi servicii de calitate în cele 55 de cabinete de protezare auditivă, Clarfon oferă pacienților hipoacuzici care doresc să își achiziționeze Aparate Auditive, măști medicale gratuite și gel dezinfectant pentru mâini gratuit. Este o inițiativă care urmărește siguranța sănătății pacienților și se pliază pe această perioadă de pandemie.

Testarea Auzului este gratuită iar pentru rezolvarea problemei de AUZ, Clarfon vine cu noutăți în materie de sănătate pentru pacientul cu probleme de hipoacuzie, astfel vei beneficia de un discount de 50% din prețul ințial la aparatul auditiv SINO R, un dispozitiv medical performant, votat cel mai bun aparat auditiv al anului 2020, de către echipa de audiologi Clarfon, la raport calitate – preț. Oferta este disponibilă începând cu data de 15 mai și se derulează și pe parcursul lunii iunie, în toate cele 55 de cabinete de protezare auditivă Clarfon din România.

Aparatul auditiv SINO R de la Clarfon prezintă calitate germană, are funcție digitală și poate fi programabil pe calculator, el îți permite să reglezi setările pentru a te bucura de un auz mai bun. Astfel, aparatul prezintă multe funcționalități asemeni unui aparat din clasa de business cu 9 canale de reglaj, 4 programe de audiție, 10 K HD sound. Cu oferta de protezare auditivă de la Clarfon vei fi în siguranță și după data de 15 mai.

Investește în sănătatea ta, bucură-te de sunetul din natură, plimbă-te în parcuri, relaxează-te în grădină. Acum totul este mai simplu, sănătos și eficient, te poți bucura de primăvară, să participi activ la o discuție, să îi auzi pe cei dragi, pe copii sau pe nepoți. Îți recomandăm să ai alături un aparat de fotografiat pentru a surprinde peisajele frumoase din parcurile din România.

Pentru mai multe detalii despre compania, produsele și serviciile Clarfon, vă rugăm să accesați www.clarfon.ro și să ne vizitați și pe pagina de facebook la www.facebook.com/clarfonro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share