05/03/2021

Ai un hanorac vechi? Nu-l arunca! Iată cele mai COOL idei prin care îl poți transforma

Hanoracul, folosit cândva doar în ținutele sport și de weekend, a devenit astăzi o piesă de rezistență a ținutelor stylish. Chiar dacă varianta cea mai ușoară este să-l asortezi cu o pereche de blugi sau de pantaloni de training, acum este acceptat 100% să îl porți și în combinații chic sau elegante. Ba chiar este un trend foarte promovat de fashionistele celebre. Până la urmă, este visul oricărei femei să se simtă confortabil într-o ținută impecabilă, nu-i așa?

TOP 5 idei COOL de a purta hanoracul vechi

Dacă nu ai deja un hanorac în garderoba ta, stiliștii recomandă să nu mai pierzi timpul și să îți achiziționezi unul cât mai repede, întrucât a devenit o piesă de rezistență pentru femeile care își doresc să fie mereu la modă. Iată cinci idei care te vor convinge cât de versatilă este această piesă, iar astfel îți vei da seama, cu siguranță, că este o adevărată investiție pentru colecția ta de haine. 

  1. Persoanele care își doresc să păstreze stilul sport, dar să arate totuși diferit, pot transforma, cu ușurință, ținuta într-una casual. De exemplu, un hanorac alb se va potrivi de minune cu o pereche de pantaloni largi în aceeași culoare sau negri, o pereche de adidași, un palton lung și, poate, o borsetă prinsă în talie. 

 

2. Una dintre cele mai simple și actuale combinații ale hanoracului sport este alături de un costum. O combinație inedită și curajoasă din care rezultă un efect care va atrage toate privirile.

 

Un costum larg bărbătesc, un hanorac, o pereche de pantofi, o geantă și niște ochelari de soare cool îți vor oferi stilul de care ai nevoie. Încălțămintea poate fi înlocuită, fără probleme, și de o pereche de pantofi de tip Oxford sau de niște adidași la modă.  

3. Trecem deja la combinații mult mai îndrăznețe – poartă hanoracul cu o fustă din garderoba ta. Indiferent de model, ai încredere că vei fi cool și adoptă o atitudine pe măsură!

 Dacă vrei ca efectul să fie maxim, alege o fustă dintr-un registru mai elegant. De exemplu, o una dreaptă, pe care o porți în mod normal cu o cămașă. Asorteaz-o cu un hanorac și o pereche de cizme potrivite. Dacă nu ai deja o pereche în garderoba ta, vezi pe site ce ți s-ar potrivi.           

4. Următoarea ținută este atât de spectaculoasă, încât nici nu mai are nevoie de prea multe explicații. Iat-o! 

 

Cu siguranță, hanoracul asortat cu o pereche de cizme înalte va atrage toate privirile. Poartă cu încredere outfit-ul dacă îți dorești să ajungi în centrul atenției. 

5. În cazul în care hanoracul tău vechi nu îți mai place sub nicio formă, modifică-l. În doar câțiva pași, vei putea face din el două piese – o fustă scurtă și un hanorac. Nu mai aștepta, urmărește acest video și dă-ți frâu liber imaginației! 

Nu te opri doar la ideile de mai sus, lasă-ți imaginația să creeze ținute inedite. Așadar, mai vrei acum să îți arunci hanoracul vechi?

Sursă foto: Shutterstock.com, Pinterest.com 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share