31/10/2020

Albă ca Zăpada și cei șapte pitici la Teatrul Tony Bulandra Târgoviște

Teatrul Tony Bulandra Târgoviște vă invită mâine, 23 ianuarie 2020, în Sala Studio de la ora 10.00 la spectacolul pentru copii, ”Albă-ca-Zăpadă și cei șapte pitici”.

Regia: Viorica Máté

Scenografia: Eugenia Tărășescu Jianu
Muzica: Venczel Péter

Regia tehnică: Mihai Bălăceanu | Lumini: Andrei Enache | Sunet: Cătălin Buzea | Tehnic: Liviu Dobrescu | Costumieră: Maria Miu

Durată spectacol: 50 de minute

Pentru că Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici este o poveste despre frumuseţe, bunătate, prietenie şi dragoste, dar şi despre răutate, invidie şi violenţă.
Muzica, momentele comice şi scenografia (semnată de Eugenia Tărășescu Jianu) sunt alte ingrediente ale acestui spectacol dedicat tuturor acelora, mai mici sau mai mari, care cred în şansa binelui şi frumuseţii să învingă ceea ce este rău şi urât.

Se ia o regină vanitoasă şi i se acordă puteri magice. I se dă o oglindă fermecată ca sfetnic şi cea mai frumoasă fată din ţară ca fiică vitregă. Se aleg şapte pitici hazlii şi se trimit trei animăluţe drăguţe să îi arate Albei ca Zăpada drumul spre căsuţa piticilor din pădure. Se întărâtă regina, transformată în Baba Cloanţa să otrăvească un măr şi să i-l ofere fetei în dar. Se frământă toate aceste ingrediente la un loc şi se scufundă în multă culoare şi în muzică atrăgătoare. Se adaugă un vârf de cuţit de umor şi se cheamă şi prinţul salvator pentru a savura în final, cu mic şi mare, “Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici”, cel mai îndrăgit basm al tuturor timpurilor la teatru.

Distribuția:

Camelia Varga
Ştefan Ștefănescu
Cristina Dumitra
Florin Georgescu
Mihai Bălăceanu
Cosmin Cosma
Ana-Maria Cucută
Teodora Antal

Rezervări bilete:

☎️ Telefonul agenției de bilete a teatrului: 0245.210.046;
✆ WhatsApp: 0799.759.012;
💻 E-mail: rezervari@tonybulandra.ro
🎭 Agenția de bilete a teatrului: Bulevardul Regele Carol I nr. 43

🔓 Program de lucru: L – D: 09.oo -19.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share