Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Alege aparatul auditiv Shine Rev+ de la Clarfon și primesti unul gratuit

Luna septembrie aduce noi surprize pentru pacienții care se confruntă cu probleme la nivelul auzului, motiv pentru care Clarfon vine cu o mulțime de beneficii pentru aceștia.

Deoarece noi suntem adepții unui auz clar și sănătos și avem o experiență în îmbunătățirea auzului de peste 16 ani, recomandăm pentru pacienții hipoacuzici și nu numai Aparatul Auditiv Shine Rev+.

Cumpără un Aparat Auditiv Shine Rev+ și primesti unul gratuit!

Clarfon urmărește valoarea auzului de mai bine de un deceniu și jumătate și prezintă noul aparat auditiv Shine Rev+ care aduce îmbunătățiri tehnice accentuate în procesarea sunetului:

  1. diminuarea zgomotului de fond
  2. optimizarea mesajului vocal
  3. microfoane automate, astfel încât sunetul devine mai clar și concentrat pe mesajul verbal, cuvintele sunt mai clare chiar dacă în jurul nostru sunt prezente numeroase zgomote de fond.

Optiunile automate Antishock2, Feedback Manager și compresia dinamică inteligentă a sunetelor fac ca aparatul auditiv să protejeze urechea într-un mod inedit și să îi ofere un tratament de mentenanță nervului auditiv.

În anumite momente ai senzația că auzi diverse sunete?

Acufene este denumirea afectiunii prin care un pacient resimte senzatia ori percepe în mod patologic anumite zgomote sau senzatii sonore respective: zumzet, vâjâit, bâzâit.

Acufenele pot apărea la una sau chiar la ambele urechi, uneori persoana afectată având senzația că le aude în oasele craniului.

Ai acufene?  Prin functia Tinnitus Maskeraparatul auditiv Shine Rev+ poate diminua acest țiuit deranjant din ureche!

Caracteristicile tehnice ale aparatului auditiv Shine Rev+  fac  din acesta un adevărat produs de top, iar valorile sunetului îl recomandă ca fiind un produs performant care combate numeroase afecțiuni ale auzului.

Aparatul auditiv Shine Rev+ este disponibil în toate variantele de purtare:

  • de la intraauricular – discret și aproape invizibil, confecționat după forma conductului auditiv
  • până la modelul de putere, retroauricular, pentru scăderile profunde de auz.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share