Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Alege-ţi prima pereche de ochelari cu Clarfon

Te-ai gândit vreodată cât de important este văzul? Să vezi clar ceea ce te înconjoară. De cele mai multe ori nu conștientizăm cât de importantă este sănătatea ochiului, motiv pentru care neglijăm vizita la specialist.

ochelari clarfon

Ochiul are capacitatea de a capta imaginile ca un aparat fotografic. Acesta ne ajută să vedem persoanele dragi din viața noastră. În majoritatea cazurilor, prezenţa oboselii oculare persistă, iar dacă nu se intervine şi este neglijată, aceasta poate duce la afecțiuni grave.

Problemele ochiului, precum prezența vederii încețoșate sau greutatea vizuală pe timp de noapte pot părea inofensive dar în cele mai frecvente cazuri, semnalează afecţiuni serioase. Majoritatea afecțiunilor pot fi corectate cu ajutorul ochelarilor sau a lentilelor de contact, în urma unui control în cadrul unui cabinet de optică medicală.

Ai nevoie de ochelari pe bază de prescriptie medicală pentru prima dată sau vechii ochelari nu te mai ajută? La Clarfon găsești soluția perfectă pentru tine. Ne dorim să fim un sprijin de bază în protecția ochilor pacienților noștri. De aceea, la Clarfon poti face verificarea acuităţii vizuale.

De asemena, vei fi ghidat să găseşti ochelarii care se potrivesc cel mai bine cu fizionomia ta, cu stilul tău… ochelarii care să te ajute să scoti în evidență personalitatea ta, care să se adapteze necesităţilor tale.

Clarfon te îndrumă să alegi ochelarii care ti se potrivesc cel mai bine. În general, fie că ești la primul consult sau deja porţi ochelari, la o pereche nouă, ochii au nevoie de o perioadă de acomodare care durează de la câteva zile la o lună.

Nu doar ochii parcurg o perioadă de acomodare, ci şi ramele care pot fi ușor deranjante pentru că o să te lovești de ele în câmpul tău vizual. Dar totul se remediază pe parcurs. Dacă alegi ca echipa Clarfon să-ți fie sprijin în protecția ochilor tăi, în cabinetele de optică medicală beneficiezi de 50% reducere pentru orice pereche de rame.

Dacă alegi să vii în cabinetul de OPTICĂ Clarfon, TESTAREA VEDERII este GRATUITĂ şi poți să îţi achiziționezi perechea de ochelari potrivită în rate, direct în cabinet, fără dobândă sau girant.

La Clarfon găsești tot ceea ce ai nevoie pentru a avea ochii sănătoși. Acuitatea vizuală are prioritate! Echipa Clarfon promovează o vedere sănătoasă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">