Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Doctor Mihaela Secară: Nu protejăm pe nimeni dacă ne vaccinăm pentru că și vaccinații fac boala și o transmit

Doctor Mihaela Secară, președinte al Consiliului Administrativ al Spitalului Județean Bacău și medic la Spitalul din Onești (suport Covid), a făcut mai multe precizări legate de pandemia de coronavirus într-o înregistrare pe youtube, adusă în atenție de medicul Flavia Groșan.

Pentru noi, cei care de peste un an de zile vă informăm cu privire la aceleași lucruri, din întreaga lume medicală, ”nesupusă” acestei plandemii, nu mai este nimic nou sub soare. Dar în România, vocile medicale care au ieșit să vorbească public despre realitatea din spatele unor minți bolnave, sunt extrem de puține, le numărăm pe degete.

De aceea vă invităm să parcurgeți și acest material, care deși este mai lung, este pe ințelesul tuturor și poate, încă o dată, vă mai aduce lămuririle necesare pentru a vă proteja așa cum știți mai bine, viața și sănătatea.

Doctor Mihaela Secară, declarații:

„Orice medic, orice om de știință în momentul în care vrea să-și dea seama ce anume se întâmplă legat de o boală și cum să acționeze, cum să salveze pacienții, cum să prevină, el trebuie mai întâi să-și dea seama care este cauza.

Daca a descoperit de exemplu că este o cauză a bolii, un anumit agent, cum este acest virus, el trebuie să-și dea seama cum se transmite acest virus, pentru că atunci știi ce trebuie să faci.

Cea mai simplă analogie pe care v-o pot spune, este că acest virus seamănă foarte mult cu virusul gripal. Deci tot ce știți voi din viața de zi cu zi, legat de virusul gripal, este valabil aproape în totalitate valabil pentru acest virus.

Din acest motiv, toate măsurile pe care le-au gândit guvernanții sunt RIDICOLE. Pentru că ele nu s-au luat niciodată când a fost vorba de virusul gripal și nici nu are rost să le iei.

Cum se transmite acest virus?

Se transmite de la persoanele cele mai APROPIATE. Am investigat fiecare pacient în parte să văd de unde a luat virusul și am observat că de fiecare dată ei știau exact de la cine au luat: de la copil, de de la soț, de la văru, de la mama, de la iubita, de la fratele, de la prieteni foarte apropiați cu care petrec mult timp și au o viață comună. Fiecare a luat la rândul său de la o altă persoană apropiată. Sau multe familii în care copilul a venit cu virusul, pentru că aveau niște prieteni..și ei la rândul lor la fel, pentru că NU TE POȚI PROTEJA DE OAMENII APROPIAȚI și este normal acest lucru.

Acest virus va intra în contact cu noi până la capăt. Până când nu va intra în contact cu fiecare persoană nu se va termina, dar asta nu este o problemă! Pentru că 99% din persoane se vindecă! 92% din persoane NU AU APROAPE NIMIC. Adică iau virusul, dar fac o formă foarte ușoară, sau o formă de tipul gripei obișnuite și cu asta s-a terminat. Iar restul care mai fac o formă mai gravă, și acelea se vindecă.

Nu putem opri transmiterea acestui virus. Va trebui să înfruntăm această realitate, care nu este așa groaznică cum ni se prezintă, pentru că la spital noi vedem cum sunt cazurile. Sunt și unele mai serioase, ne ocupăm de ele și mulți dintre ei supraviețuiesc și nu avem probleme. O rată foarte mică de persoane au o problemă deosebită, dar sunt persoane care deja au niște boli, care sunt la o vârstă mai înaintată. Aici avem niște probleme. DAR ASTA ESTE VALABIL PENTRU ORICE BOALĂ! Trebuie să înțelegem că în orice fel de afecțiune, noi avem această problemă. Pierdem foarte mulți pacienți din alte motive.

Nu văd de ce acum am stricat viața tuturor, am distrus economia, învățământul și tot ce înseamnă viața normală, credința și legătura cu biserica…pentru ceva care a fost mereu, dar cu alte tipuri de boli, și nu făcea nimeni caz de ele și nu venea presa să spună ce tragedie se întâmplă și care este rata deceselor.

Analiza deceselor față de anii trecuți

Am făcut o analiză a deceselor, cu domnul primar din Onești, mai exact pe 2020, anul pandemiei, față de 2019 și 2018. Ce credeți că am găsit? În 2020 au murit mai puțini oameni față de 2019 (cu 100 de persoane) și mai puțini cu 200 față de 2018. Ce vă spune asta?

Clar că aceste decese ar fi existat oricum, nu s-a modfiicat rata deceselor. Un același număr de persoane se pierdeau prin alte boli. Dacă fiecare oraș, fiecare localitate ar face acest calcul, cred că am ajunge la nivel de țară la o concluzie foarte interesantă, că nu au murit mai mulți oameni.

Faptul că s-a spus că au murit de pneumonie, iarăși este o eroare. Pentru că, dacă o persoană cu cancer, murea înainte prin virus gripal, noi nu scriam pe deces că a murit din cauza gripei, noi scriam pe certificatul de deces că a murit din cauza cancerului. Acum, în momentul în care se întâmplă la fel, se scrie că a murit de COVID și nu de cancer. NU ESTE CORECT ACEST LUCRU. Medical nu s-a făcut niciodată acest lucru până acum.

Toată lumea va intra în contact cu acest virus și își va forma imunitatea într-un fel sau altul

Sunt oameni care nici nu știu că au avut contact cu virusul, dar sunt deja imuni. Sunt oameni care au fost imuni de la bun început. Eu am stat în casă cu persoane pozitive, nu m-am ferit de copilul meu, l-a luat în brațe, l-am pupat, și eu n-am avut nimic, n-am fost pozitivă. Deci există și o imunitate deja formată cu mult timp înainte de apariția acestui virus. Pentru că are niște rude mai îndepărtate cu care am avut contact.

Imunitatea este asigurată de un sistem care trebuie stimulat. Masca și închiderea nu stimulează acest sistem. În momentul în care ne băgăm sub clopotul de sticlă și încercăm să ne ferim de toate aceste elemente care ne agresează din exterior, nu facem decât să pierdem din capacitatea sistemului nostru imunitar de a ne apăra. Masca pe lângă faptul că nu previne transmiterea, ne face și un deserviciu, pentru că avem o imunitate din ce în ce mai scăzută pe măsură ce purtăm această mască. Noi avem nevoie să intrăm în contact cu microorganismele pe care le respiram, nu trebuie să stăm în casă, nu trebuie să ne ferim unii de alții. Trebuie să intrăm în contact cu ele, pentru că în marea lor majoritate sunt inofensive, dar ne stimulează și ne fac sistemul imunitar foarte puternic și ne va putea apăra. Toți știm că un copil care nu este trimis în colectivitate, la grădiniță, la școală, la creșă, pentru că vrem să-l protejăm, este un copil care devine foarte debil și nu se mai poate apăra. Așa suntem și noi adulții. Vom deveni din ce în ce mai debili. Nu avem voie să ne păzim la nesfârșit. Una este să mă păzesc eu ca medic, care am pacienți în spital cu anumite afecțiuni, alta este să facem asta în viața de zi cu zi permanent.

Dacă ai creat acest vaccin ARN mesager, trebuie să aștepți cel puțin 10 ani și să ai niște voluntari

În afară de faptul că nu este un vaccin. Definiția vaccinului înseamnă virus atenuat prin diferite metode, făcut să nu mai fie atât de puternic și introdus în corp pentru ca să ne dezvoltăm o imunitate la diferitele lui structuri. Acesta nu este chiar un vaccin, este un dispozitiv medical, acest ARN mesager, care este introdus  în corp și ni s-a spus așa: acest ARN este o informație genetică care va determina organismul să producă o anumită proteină, și apoi vor apărea și anticorpii, adică imunitatea la această proteină. Asta nu funcționează așa. ESTE O GÂNDIRE MECANICĂ din partea celor care au creat acest vaccin. Ca și cum noi am fi niște mașini, niște dispozitive mecanice electrice și ei pot prevedea totul. NU SE POATE PREVEDEA ÎN BIOLOGIE TOTUL. În momentul în care introduci o informație genetică în organism, trebuie să te gândești foarte bine. PENTRU CĂ NICIODATĂ NU TREBUIE SĂ SPUI NICIODATĂ ÎN BIOLOGIE. ÎN BIOLOGIE TOTUL ESTE POSIBIL ȘI ORICÂND. Adică această informație genetică, are posibilitatea să ne modifice nouă informația noastră genetică naturală. Ei au spus că acest lucru este exclus, chiar dacă le-am dovedit cu lucrări științifice scrise cu mult timp înainte de criza corona, că există mecanisme prin care se poate modifica genetic organismul nostru în momentul în care introduci un ARN. Au spus ca da, este o probabilitate foarte mică, unu la 4 miliarde. Chiar dacă este foarte mică, dar dacă noi vom începe cu vaccinarea obligatorie ARN mesager, în fiecare primăvară și toamnă, cât de mult va crește probabilitatea? Și mai mult decât atât, să știți ca un exemplu, că și probabilitatea ca două celule, masculin și feminin, să se întâlnescă și să producă o viață, este foarte mică, și totuși ea are loc de atâtea ori. Așa se întâmplă în biologie, o probabilitate care ți se pare extrem de mică, s-ar putea să se dovedească absolut viabilă. Aici este problema. Diferența între biologie și alte științe, este aceea că biologia este foarte neașteptată.

Citește și:

Și atunci, dacă ai creat acest vaccin ARN mesager, trebuie să aștepți cel puțin 10 ani și să ai niște voluntari (nu unii pe care îi păcălești să vină la vaccinare), care să știe exact la ce să se aștepte și se înscriu în acest studiu. Își pun corpul la dispoziție pentru știință. Știu că s-ar putea să facă cancer, să li se întâmple ceva foarte grav, dar ei știu de la început. Și nu cum se face acum cu populația generală, cu oamenii obișnuiți de pe stradă, nu copiii, nu tinerii. Voluntarii se oferă și îi urmărești pe timp de 10 ani ce li se întâmplă.

Dar ei nu au făcut acest lucru. Au venit cu vaccinul, au spus că este sigur, nu este nicio problemă, mai sunt date de cules până în 2023, nu avem autorizație finală pentru el, dar îl punem pe piața largă. Îi facem și clipuri publicitare și explicăm tuturor cât este de bine să vină la vaccinare. ESTE INCORECT din toate punctele de vedere medical. De Vaccinarea obligatorie nici nu mai vorbesc, este cea mai mare ABDICARE DE LA ROLUL DE MEDIC, POSIBILĂ. Eu nu pot să tolerez nicio idee că un medic ar putea să injecteze pe cineva în mod forțat. Este o abdicare de la vocația de medic. Omul trebuie să decidă liber, nu trebuie discriminat, asupra corpului lui.

Noi avem pacienți care vin cu cangrenă și le spunem că dacă nu le amputăm piciorul, o să moară. Și ei spun că nu vor să le tăiem piciorul, chiar dacă știu că vor muri și le respectăm această dorință. Și este o situație în care persoana respectivă moare și totuși le respectăm această dorință. Dar cum poți să vaccinezi obligatoriu pe cineva, care nu dorește? În condițiile în care 99% se vindecă, nici nu se pune problemă să moară de această boală.

Vă spun ce am auzit exact din gura lor:

”Îi vaccinăm obligatoriu pentru că sunt niște proști și ei nu știu ce este bine pentru ei! Pentru că este un popor needucat, limitat, grobian, care nu știe despre ce este vorba în toată povestea asta și o să le facem binele cu forța.”

Le-am spus că în afară de faptul că ”este greșit ceea ce credeți despre români, ei au un simț extraordinar, o intuiție mult mai evidentă decât alte popoare. Și-au dat seama foarte bine de toată această manipulare”. M-am întâlnit cu oameni din zone rurale, care nu aveau nicio informație, dar mi-au spus clar că ei știu despre ce este vorba. Nu-ți trebuie decât acea perspicacitate pe care poporul român o are.

Am mai întâlnit situația aceasta prin care se spune: ”Ești un iresponsabil dacă nu te vaccinezi, ești un nesimțit, ești o persoană egoistă, lipsită de empatie și de dragoste față de ceilați, pentru că nu vrei să-i protejezi.”

ESTE FALS! ESTE O MĂGĂRIE! Nu poți să spui unui om care nu dorește să se vaccineze și să participe la acest studiu (și dacă ar fi omologat), nu ai voie să-i spui că el este egoist și iresponsabil că nu vrea să-i protejeze pe ceilalți. Pentru că această boală, ca și gripa nu va dispărea niciodată. Atunci poți să spui, doar când boala va dispărea. Că poți să creezi un câmp de imuni care să-i protejeze pe toți. Dar asta este FALS! Gripa a existat și va exista întotdeauna pe pământ. Ea va persista mereu, dar nu este nicio problemă, ne vom obișnui cu ea, va fi la fel ca orice alte tipuri de boli și vom fi imuni la ea, așa cum suntem la atâtea.

Nu ne poate spune nimeni să ne vaccinăm obligatoriu în condițiile în care 99% din oameni se vindecă, nu protejăm pe nimeni dacă ne vaccinăm, pentru că ȘI VACCINAȚII FAC BOALA ȘI O TRANSMIT.

Eu urmăresc acești vaccinați cu foarte mare atenție. Sunt 250 de vaccinați la noi la spital și știu exact ce li se întâmplă și știu că fac boala și o și transmit. Deci nimeni care se vaccinează nu protejează pe nimeni. Nu putem obliga niște oameni să se vaccineze mai ales când știm că nu am studiat vaccinul.

Ei au spus că până in 2023 vor să studieze tot ce apare în urma vaccinului, dar nu se face acest lucru. Eu știu din cei 250 de vaccinați de la noi din spital, cel puțin ¼, care are efecte adverse, dar nimeni nu le studiază. Ce vor mai face peste 2 ani, sau 5 ani, când vor apărea reacțiile adverse cele mai urâte?

Teoretic, în momentul în care introduci o informație genetică care poate modifica informația genetică a unei celule, ea POATE FI CRIMA PERFECTĂ.

De CE? Este ca la HIV. Intră în celula de apărare virusul și ne obligă celula să producă altceva decât ceea ce face ea în mod obișnuit, îi modifică informația genetică. Și asta este moartea prin HIV, pentru că sistemul tău imunitar nu mai face ceea ce era menit să facă, pentru că a fost modificat. Dar oamenii care mor de boli de SIDA, mor de boli diferite, aparent. Unul face o infecție pulmonară, altul face o infecție a pielii, altul face o formă de cancer, pentru că imunitatea lor este atât de prăbușită încât ei sunt afectați de orice infecție care la un om sănătos este inofensivă. În momentul în care introducem acest ARN mesager, ni se poate întâmpla după un timp același lucru. Adică celulele noastre imunitare, să se transforme și să producă altceva. Mult mai târziu nu va mai face nimeni legătura cu vaccinul. Pentru că vi se va spune că nu este adevărat că bolile au venit în urma acestui vaccin.

Una e să vrei să te vaccinezi de bunăvoie, dar nu poti să obligi o populație întreagă să facă acest lucru.

Un economist ne spune că ”până nu va fi toată lumea în siguranță, nimeni nu e în siguranță”.

Noi suntem 99% în siguranță, noi nu vom avea o problemă cu această boală, ne vom vindeca.

Adică cum? Noi suntem 99% în siguranță, noi nu vom avea o problemă cu această boală, ne vom vindeca. Acel 1%, sau 0,3% care vor avea o problemă, sunt pierderile asumate. Dacă bunica mea de 99 de ani, a făcut o altă pneumonie, nu corona, și moare, nu putem ca toată famlia de la 12 la 40 de ani să se arunce pe geam. De ce toți trebuie să ne aruncăm pe geam pentru aceste procente foarte mici, de oameni deja foarte bolnavi, unde orice răceală le face rău. Nu trebuie să ne sinucidem pentru acest scop, care nici măcar nu este nobil. Asta este problema pe care nu o înțeleg guvernanții.

Nu are nicio legătură transmiterea virusului cu închiderea economiei, sau a școlilor. Este ca orice altă gripă.

De unde ai scos chestia cu închisul magazinelor, a circulației, ce legătură are una cu alta? Nu are nicio legătură transmiterea virusului cu închiderea economiei, sau a școlilor. Este ca orice altă gripă. Trebuie să ne vedem de viața noastră normală. Lockdownul nu a făcut decât să accelereze transmiterea după deschidere. Lăsăm lucrurile în voia lor și organismele se vor comporta foarte bine. Veți vedea că se vor comporta .Masca nu poate preveni transmiterea virusului, cu atât mai mut în spații deschise.

Vaccinarea a accelerat transmiterea virusului.

În Marea Britanie scădea foarte mult numărul de cazuri când au început vaccinarea. După vaccinare, la o lună și jumătate a crescut numărul de cazuri. Același lucru s-a întâmplat în Italia, în Israel, acolo unde erau închiși în casă și tot s-a transmis mai rapid coronavirus după vaccinare. La spitalul nostru la fel, din 4 ianuarie când au început vaccinarea in tara, noi aveam deja cazuri f puține care se internau. Se golea spitalul și ei erau disperați că de ce nu începem vaccinarea? Deci îi deranja atât de mult faptul că se goleau spitalele. Teribil îi deranja. Iar la o lună jumate, după vaccinare, cazurile s-au dublat. D-aia au insistat atât de mult ca vaccinarea să înceapă, pentru că pierdeau numărul de cazuri și nu-și puteau justifica nici vaccinarea și nici vaccinarea obligatorie care urmează.

Când s-au vaccinat, cei 250, au pățit următorul fenomen, când pui organismul într-un stres imunitar, îl pui să producă anticorpi, de orice fel. El îi va produce, dar imunitatea lui generală scade, adică se focusează pe acei anticorpi. 250 de oameni au avut imunitatea mai slabă, ceea ce nu se întâmpla înainte. Erau pe rând, o imunizare naturală. Apoi s-a transmis boala mai departe mult mai repede. Vaccinarea a început cu cadrele sanitare și s-a tot propagat în societate. Nu este dramatic nici acest lucru. Au transmis mai repede o boală care oricum s-ar fi transmis, și si-au format o imunitate mai rapid, dar au folosit acest pretext ca să ne înăsprească măsurile, care nu au nicio legătură.

Pe scurt, „noi creăm problema și apoi vă găsim soluții”. Si nu este corect asa ceva. Lasă lucrurile in ritmul lor.”

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share