Alexandru Oprea, despre o eventuală promovare a Chindiei: „Ar fi cea mai bună veste”

Alexandru Oprea, preşedinte CJD

Chindia Târgovişte joacă astăzi un meci capital la Mioveni, foarte important în cursa pentru promovare în Liga 1.  Prezent ieri la stadionul „Eugen Popescu”, Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean, le-a trimis jucătorilor Chindiei un mesaj de încurajare înaintea meciului de astăzi, de la Mioveni. Şeful judeţului a lăudat modul de organizare existent la clubul condus de Marcel Ghergu.

„Suntem alături de echipă”

„Suntem alături de echipă. Noi spunem că exemplul de organizare sportivă pe care îl avem la Târgovişte este apreciat de Federaţia Română de Fotbal. Nu am făcut un obiectiv sau un ţel să promovăm, dar dacă s-a ivit prilejul, de ce nu? Cred că ar fi cea mai bună veste pe plan sportiv pe care am putea să o dăm suporterilor, acea de a putea promova anul acesta”, a declarat Alexandru Oprea, preşedintele CJD.

CS Mioveni – Chindia Târgovişte se joacă astăzi, de la ora 15.00. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte în clasament şi au şanse destul de bune la podium.

Marcel Ghergu, preşedinte Chindia: „Este o oportunitate mare”

Marcel Ghergu, preşedintele Chindiei, a transmis că dacă se va obţine o victorie la Mioveni, formaţia târgovişteană se va înscrie serios în cursa pentru promovare.

„Este o oportunitate mare, dacă vom câştiga acest meci ne înscriem foarte serios în lupta pentru promovare. Nu ne-am propus la începutul campionatului obiectivul promovării, dar nu ne vom da la o parte. S-a ivit această şansă şi vrem să obţinem un rezultat bun”, a spus Ghergu.

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share