Peste 200 de copii petrec sâmbătă alături de Rontzy-Ploiesti Shooping City

 Ploiești Shopping City invită toți copiii să se bucure de o zi dedicată în întregime lor. Micuții vor avea ocazia să participe, sâmbătă, 8 aprilie, alături de simpaticul veveritoi, Rontzy, la acțiunea de decorare a mall-ului de Paști și să ia parte apoi la cea mai distractivă vânătoare de ouă.

 Să decorăm mall-ul de Paști împreună cu Rontzy

Rontzy îi invită pe micuți la o nouă întâlnire a „Clubului lui Rontzy”, prilej cu care aceștia vor putea să „îmbrace” centrul comercial în hainele de sărbătoare pentru Paști. Copiii își vor pune imaginația la lucru să decoreze patru ouă gigant, cât mai creativ posibil. Acțiunea se va desfășura în intervalul orar 10:00-12:00, în zona scărilor rulante, unde este amplasată pădurea fermecată. Creațiile micuților vor fi apoi expuse în mall până după perioada Sărbătorilor. „Enjoy the art by Măriuca” va fi și ea alături de copiii participanți și le va încuraja creativitatea.

 

Cel mai simpatic veverițoi din județ va avea grijă ca, înainte de acțiunea de decorare, toți participanții să treacă prin pădurea fermecată și să îi cunoască prietenii. Deghizați în animăluțele pădurii, micuții vor afla cu această ocazie lucruri noi despre animalele lor preferate, le vor descoperi adăposturile și vor fi îndrumați să facă o activitate dedicată: să construiască un cuib pentru puii ciocănitoarei, să își testeze vederea pe întuneric, precum bufnița, să se întreacă într-un concurs de imitat urletul lupului și multe alte activități educative și amuzante deopotrivă.

Copiii înscriși în „Clubul lui Rontzy”, care își sărbătoresc ziua de naștere, își vor primi cu această ocazie cadoul aniversar: un hanorac, un ghiozdan și un ou de ciocolată uriaș.

 Hai la vânătoarea de ouă!

Așa cum este tradiția, iepurașul a avut grijă și în acest an să ascundă special pentru micuți ouă colorate și să le ofere ocazia unei distracții pe cinste. Începând cu ora 12:00 până la ora 15:00, peste 200 de copii sunt așteptați să ia parte la o nouă ediție „Vânătoarea de ouă”. Micuții vor fi împărțiți în echipe și vor avea la dispoziție 4 minute pentru a strânge cât mai multe ouă ascunse în pădurea fermecată. Pe lângă colecția adunată, micuții vor fi răsplătiți la final și cu o surpriză dulce. Acțiunea se va desfășura în pădurea fermecată, în zona scărilor rulante.

Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.

 

Despre „Clubul lui Rontzy”

Un proiect unic în regiune, „Clubul lui Rontzy” este o platformă educativă, adresată copiilor cu vârste între 5 și 12 ani, din județul Prahova. Clubul numără la ora actuală aproape 1.000 de copii înscriși și a adus laolaltă 7.000 de participanți la cele mai recente sale acțiuni, precum Egiptul Antic și Vestul Sălbatic.

Alături de mascota Rontzy, cel mai simpatic veverițoi din județ, copiii se bucură în fiecare lună de o multitudine de activități instructive și distractive, precum petrecerea timpului liber alături de mascota clubului și personajele lor preferate sau seminarii interactive, pe diferite teme, cu participare gratuită. Totodată, membrii clubului beneficiază de reduceri speciale în magazinele preferate sau la diferite cursuri și activități adresate celor mici; de cadouri de bun-venit în club și de oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate unită, în care se comunică rapid și constant.

Clubul lui RONTZY așteaptă în continuare noi oaspeți, înscrierile pot fi făcute la Biroul de Informații din Ploiești Shopping și prin trimiterea unei solicitări la adresa: office@ploiestishoppingcity.ro.

—————————————————————————————————————————————————

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 55.000 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Pentru mai multe informații, va rugăm contactați:

Simona Isac, Senior Public Advisor, The Public Advisors: simona.isac@publicadvisors.ro/ 0753 300 701

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share