Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Alianța Creștin-Liberală condamna decizia Guvernului

acl-2

Comunicat de presă

(28.08.2014)

REF: Alianța Creștin Liberală nu va primi în rândurile sale niciun primar, președinte de Consiliu Județean, consilier local sau județean traseist

Alianța Creștin-Liberală condamnă ferm decizia guvernului de a adopta Ordonanța de urgență a traseismului politic, un act profund nedemocratic, un atac la statul de drept. Victor Ponta încalcă regulile democratice exact înainte de alegeri, încercând să ajungă președinte al României prin mijloace ilegale și imorale.

Prin adoptarea acestei ordonanțe, Guvernul PSD demonstrează că este capabil de orice abuz, că este gata în orice moment să submineze valorile democratice și europene.

            Alianța Creștin Liberală nu va face niciun fel de rabat de la lege și decență politică. PNL și PDL nu vor primi în rândurile lor niciun primar, președinte de Consiliu Județean consilier local sau județean traseist. De asemenea, Alianța Creștin Liberală nu va face niciun demers de atragere a vreunui ales local migrator, beneficiar al acestei ordonanțe rușinoase a guvernului Ponta.

           

Departamentul de comunicare al ACL

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share