Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

PARCUL CHINDIA – AGREMENT SI RELAXARE

 

17Parcul Chindia este continuu sub o atenta supraveghere si ingrijire a serviciilor subordonate Primariei Municipiului Targoviste. Directia de Salubritate prin directorul Danut Badea si angajatii sai, reusesc sa pastreze si sa ridice standardul de calitate, confort si design peisagistic, la cel mai inalt nivel, concurand cu orice zona de agrement ale marilor orase europene.

2

1
Zilele trecute s-a inceput asfaltarea segmentului de trei sute de metri, din partea de sud a lacului, portiune care prin pavelele existente nu era propice tuturor activitatilor sportive. Am gasit reprezentantii S.C Municipal Construct, in plina activitate, si ne-au dat asigurari ca pana maine, 30 august 2014 lucrarea va fi finalizata. Decopertarea a fost realizata de societatea subordonata primariei, pavelele au fost depuse in custodie in baza unui proces verbal si ele vor fi refolosite in zonele de reconstructie si modernizare (strada Matei Basarab si altele), iar asfaltarea s-a efectuat de catre S.C Codobi, ne-a declarat reprezentantul S.C. Municipal Construct.

3

4
Debarcaderul a fost si el supus unor interventii, astfel ca in doar cateva zile, gardul vechi de cativa ani, a fost inlocuit cu unul nou, modern, iar calea de acces la ambarcatiuni a fost imbunatatita pentru siguranta si confortul celor care aleg agrementul nautic. Reamintesc actiunea de achizitionare de barci cu vasle si hidrobiciclete, din 2013, atunci cand primarul Gabriel Boriga ne marturisea ca aceasta investitie vine in sprijinul targovistenilor. Diversitatea atrage si iata ca pana la finele acestui an, suma alocata ambarcatiunilor la inceputul verii trecute s-ar putea sa fie amortizata.

10
L-am gasit si ieri pe Gabriel Boriga, asa cum ne-a obisnuit, asa cum il gasim oriunde in oras, acolo unde proiectele initiate si demarate de el prind viata.

GB3
5Pentru targovistenii de toate varstele unul dintre punctele de atractie este Parcul Chindia. Un loc in care cetatenii intra de la primele ore ale diminetii si ies noaptea tarziu, dupa miezul noptii.
Bogata in vegetatie, cu o varietate de specii de plante anuale si perene, de arbori si arbusti, zona ofera o adevarata oaza de relaxare. De asemenea, lacul Chindia, ambarcatiunile cu vasle si pedale, locurile de joaca pentru copii, sunt o reala alternativa de agrement in fiecare zi.
Strajuit de Turnul Chindiei si pornind de la zidurile Curtii Domnesti, aici poti simti o incarcare cu energii benefice, poti rezona la vibratia pamantului calcat de strabuni si la gloria inaintasilor nostri vlahi.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share