22/09/2021

Alianța PNL și USR PLUS îl susține pe Sorin Ion pentru Consiliul Județean Dâmbovița

În cadrul unei conferințe de presă, din data de 19 august 2020, liderii PNL și USR-PLUS au făcut un anunț public cu privire la alianța politică în Dâmbovița pentru susținerea lui Sorin Ion, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.
Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița:
“Suntem o voce în Dâmbovița. Vedem că plouă, semn de bogăție, înseamnă că vom câștiga. Este clar că Dumnezeu ne dă un semn. Mulțumesc colegilor de la USR-PLUS pentru încrederea acordată candidatului nostru, Sorin Ion. Într-adevăr se confirmă că Sorin Ion este cel mai bun candidat. Mulțumim invitatului nostru, doamna ministru Monica Cristina Anisie, care a venit să-l susțină pe profesorul Sorin Ion. Vă pot anunța faptul că am reușit să ne unim dreapta, ceea ce denotă clar că supremația PSD în județul Dâmbovița s-a încheiat. Este un lucru benefic pentru că de 30 de ani, ei au obținut cel mai bun scor și tot de 30 de ani, județul Dâmbovița este în sărăcie. În Dâmbovița, PSD a ținut județul pe loc. Ne bucurăm că am reușit această alianță. Peste o lună și câteva zile vom anunța că am câștigat județul și că va fi condus de alianța noastră”
Sorin Ion, candidatul Alianței PNL USR PLUS la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița:
„Sunt onorat de încrederea pe care mi-au acordat-o astăzi ambele echipe, atât PNL, cât și USR-PLUS, alegându-mă drept candidatul comun al dreptei.
Pe lângă misiunea profesională, vă mărturisesc că am și una personală. Vreau să arăt tuturor că noi trebuie să fim în slujba cetățeanului, nu invers. A venit momentul apropierii reale de oameni, momentul să eliminăm acest flagel păgubos al baronatului local.
Este o responsabilitate pe care o accept cu entuziasm pentru că mă consider pregătit să aduc, alături de dumneavoastră și de colegii din ambele echipe, județul Dâmbovița acolo unde îi este locul: în zona prosperității!”

ALBUM FOTO DE LA EVENIMENT

Deputatul USR, Dumitru Lupescu: “ Am încredere că pasul făcut de noi, astăzi, va fi continuat. Cum? O să vedeți înainte de vot.”
Daniel Blaga, președintele PLUS Dâmbovița: “Dreapta unită aici, în Dâmbovița susținându-l pe Ion Sorin, este soluția câștigătoare pentru cetățenii județului nostru.
Vlad Voiculescu: “Sorin Ion nu este politicianul clasic care o să vă spună : o să batem PSD. Da, o să batem PSD cu ajutorul dumneavoastră, al tuturor, dar o să putem să facem și treabă. Da, Sorin Ion este un om cu care putem să facem treabă și va avea în spate două echipe PNL ȘI USR-PLUS.
Ministrul Educației și Cercetării, Monica Cristina Anisie: “Nu Ion Sorin câștigă un Consiliu Județean ci Consiliul Județean Dâmbovița câștigă un om competent, un om integru,un om care este aproape de cetățean„
Deputatul USR, Cristina-Mădălina Prună:” Venim în fața dumneavoastră cu un candidat unic la președinția Consiliului Județean care va schimba fața acestui județ, și vorbim de Ion Sorin.
Deputatul USR, Claudiu Iulius Gavril Năsui:” Schimbarea este posibilă, avem alternativă. USR-PLUS și PNL s-au unit tocmai pentru ca această alternativă să fie clară și ușor de ales și în țară, și în județul Dâmbovița.„

Distribuie acest articol Oficial Media
Share