Dâmbovița Mall – primul mare centru comercial din Târgoviște

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Targoviste a participat astazi la inaugurarea Dâmbovița Mall”, primul mare centru comercial din Târgoviște, investitie dezvoltata de catre Prime Kapital in parteneriat cu MAS Real Estate Inc. Acesta a adus in atentie cateva detalii cu privire la investitia mult asteptata de catre locuitorii orasului.
Proiectul reprezintă una dintre cele mai importante investitii private din regiune, cu o valoare de aproximativ 50 milioane de euro.
✅ Astfel, nu mai putin de 6 sali de cinema, 1500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterana cu peste 800 de locuri), un hypermarket de aproximativ 10.000 mp (comparabil cu cel de la Baneasa Shopping City), restaurante, zona de recreere, toate acestea reprezinta numai cateva dintre reperele proiectului.
✅ Investitia genereaza aproximativ 1000 de locuri de munca, in faza de operare, cuprinzand o paleta foarte larga de profesii.
✅ In paralel, Consiliul Judetean Dambovita a finalizat reteaua de canalizare, reteaua de iluminat public, precum si executia drumului judetean de legatura dintre Bulevardul Regele Carol I si strada Petru Cercel.
✅ Tot in zona, Primaria Targoviste pe o suprafata de 16.481 mp, construieste un parc public de agrement pe fonduri europene si sunt realizate locuinte ANL.
✅ Zona va beneficia si de 2 statii de transport in comun.
✅ Prin aceste proiecte, marcam cea mai importanta etapa de dezvoltare urbanistică a municipiului Târgoviște din ultimii 30 de ani.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share