09/12/2021

Alianța USR PLUS Dâmbovița – Candidații pentru alegerile parlamentare

Alianța USR PLUS Dâmbovița a depus astăzi la Biroul Electoral Județean listele cu candidații pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.
Daniel Blaga, președintele PLUS Dâmbovița, deschide lista pentru Camera Deputaților, urmat de Andra Fermuș, vicepreședinte USR Dâmbovița și deputatul Dumitru Lupescu, președintele USR Dâmbovița.
Prima poziție pe lista candidaților pentru Senat este ocupată de Dragoș Popescu, secretar general PLUS Dâmbovița.
Alianța USR PLUS Dâmbovița a strâns peste 4000 de semnături de susținere.
“Au trecut 30 de ani de la Revoluție și am putea spune că s-a încheiat un ciclu. Poate nu întâmplător, orașele în care s-a aprins scânteia Revoluției sunt acum administrate de primari ai USR PLUS: Timișoara, București, Brașov. Pentru a nu repeta istoria de la Revoluție când puterea a fost acaparată de eșaloanele 2 și 3 ale PCR, USR PLUS propune la aceste alegeri oameni noi care nu au mai făcut politică, care nu excelează la capitolul notorietate, dar care au realizări profesionale și nu depind de privilegiile politice.
Alegerile din 6 decembrie sunt despre o ciocnire a două lumi: una conservatoare, ancorată în vechile obiceiuri politice și una evoluționistă ancorată în nevoile cetățenilor. USR PLUS inițiază “Revoluția bunei guvernări”. Există câteva puncte în care suntem inflexibili: hoția, corupția, nepotismele“ a declarat Daniel Blaga, președintele PLUS Dâmbovița.
Dumitru Lupescu, deputat și președinte USR Dâmbovița :
“Prin depunerea candidaturilor la alegerile din 6 decembrie 2020, Alianța USR PLUS Dâmbovița a făcut un pas înainte în activitatea politică dâmbovițeană, promovând persoane reprezentative, cu experiență managerială și care, dacă vor fi alese, vor reprezenta numai interesul cetățenilor dâmbovițeni în forul legislativ suprem. Alianța USR PLUS Dâmbovița reprezintă cu totul altceva decât opțiunile de până acum în politica dâmbovițeană: profesionalism, transparență și onestitate.”
Lista USR PLUS Dâmbovița pentru Camera Deputaților:
1. Daniel Blaga 2. Andra Fermuș 3. Dumitru Lupescu 4. Costinel Dumitrache 5. Remus Manea 6. Silviu-Răzvan Necula 7. Anca Dobre 8. Ionuț-Alexandru Chiriță 9. Cătălin Dumitru
Lista USR PLUS Dâmbovița pentru Senat:
1. Dragoș Popescu 2. Ionuț Atanasiu 3. Alexandru Munteanu 4. Maria Felea 5. Dănuț-Cornel Ștefan
Distribuie acest articol Oficial Media
Share