18/06/2021

Clarfon oferă cadou baterii pentru 1 an la fiecare achiziție de aparate auditive

Cu o experiență de peste 15 ani, echipa Clarfon face un alt pas important către oferirea de soluții de protezare auditivă.

De ce face acest lucru?

Pentru că un auz sănătos este un punct extrem de important privind starea de spirit a oricărei persoane. Evident, cu trecerea timpului sau din cauza unor afecțiuni mai vechi, o mulțime de oameni încep să se confrunte cu pierderi de auz.

Mediul în care trăim, locuim sau chiar ne relaxăm este din ce în ce mai poluat fonic, motiv pentru care este foarte important să ne testăm auzul.

Scăderea auzului este o afecțiune destul de fragilă care lezează viața socială și are un impact major asupra relațiilor interumane, hipoacuzia, denumită și scăderea auzului poate fi investigată de un audioprotezist.

Clarfon pune la dispoziția pacienților o rețea de peste 50 de cabinete la nivel național

Motiv pentru care aici găsești întotdeauna soluțiile de care ai nevoie pentru a depăși problemele de auz indiferent de orașul în care locuiești. Există modalități de a ajuta oamenii cu deficiențe de auz, dacă pentru anumite persoane soluția benefică se află în stabilirea unui tratament cu medicamente ori intervenția chirurgicală, în cazul altor pacienți, aparatul auditiv constituie un real ajutor.

Achiziționarea unui aparat auditiv nu trebuie să te îngrijoreze, echipa Clarfon are specialiști care oferă cele mai bune și concrete informații atunci când vine vorba de o problemă delicată așa cum este pierderea auzului.

Audioproteziștii Clarfon, în mod cert au capacitatea de a te ghida către cele mai bune soluții în alegerea celui mai performant aparat auditiv.

Clarfon colaborează cu doi producători de aparate auditive de ultimă generație: Hansaton și Unitron, ambii membri ai grupului Sonova – lider mondial în soluții de auz.

Odată cu venirea toamnei, Clarfon oferă pacienților hipoacuzici o promoție avantajoasă de tip voucher în valoare de 300 lei pentru orice aparat. Clarfon oferă cadou baterii pentru 1 an la fiecare achiziție de aparate auditive.

Astfel, stresul ca bateria să se termine într-un moment nepotrivit și să nu ai la îndemână una, este eliminată cu brio.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share