Ambasada americană este mândră să ajute acest ONG și să-i sprijine eforturile printr-un grant

Chargé Muniz și personalul care l-a însoțit zilele trecute,  au avut fericita ocazie de a se întâlni cu Asociația   LOGS GRUO DE NȚIATIVE SOCALE.  Acest ONG și-a stabilit buna credință în sprijinirea refugiaților și a celor strămutați din cauza tulburărilor și a războaielor din Afganistan și Orientul Mijlociu.
Astfel, ei sunt în măsură să acorde ajutor familiilor ucrainene care fug de invazia sălbatică a Rusiei vecine. Regiunea, umanitatea și indivizii sunt mai bine reprezentați datorită LOGS și celor ca ei, care fac eforturi mari pentru ca suferința să fie diminuată. Ambasada este mândră să ajute acest ONG și să-i sprijine eforturile printr-un grant.
Vizita a inclus și întâlniri cu conducerea politică, iar primarul Dominic Fritz și Primăria au întâmpinat echipa Ambasadei cu căldură și cu multe discuții despre evoluțiile regionale și planurile îndrăznețe și orientate spre viitor. În mod similar, întâlnirea Chargé d’Affaires cu Brigada 18 Cercetare Supraveghere „Decebal“ a României și cu venerabila Divizie 101 Aeropurtată a Statelor Unite ale Americii, a subliniat angajamentele națiunilor noastre pentru securitatea comună și interoperabilitatea în domeniul apărării în calitate de aliați fideli ai NATO.
Discursul de deschidere la Conferința Business Bridges de la Timișoara a Camerei Americane de Comerț a fost un punct culminant al acestei vizite în Banat. Chargé d’Affaires a vorbit despre progresul incredibil al AmCham în cele trei decenii de la înființare și despre succesele numeroaselor firme americane care și-au găsit o adevărată casă în această regiune înfloritoare. Mărturie vibrantă este creșterea exponențială a exporturilor și importurilor bilaterale de la semnarea Parteneriatului nostru strategic, în urmă cu douăzeci și cinci de ani. Vizitele ulterioare atât la Kimball Electronics, cât și la baza de operațiuni din Europa Centrală a Hamilton au subliniat și mai mult acest lucru. Acestea sunt două companii bine ancorate și bine conduse, care combină abilitățile și experiența americană și românească pentru a satisface cererea pieței, oferind în același timp locuri de muncă stabile și semnificative pentru multe sute de români.
În cele din urmă, Ambasada este încântată că Timișoara a fost aleasă Capitală Europeană a Culturii în anul 2023. Anul uimitor care va veni promite că mulți europeni, americani și oameni din toate colțurile lumii, vor descoperi în curând acest uimitor oraș. Vom colabora pentru numeroase eforturi culturale și ne vom încuraja prietenii în timp ce ei sărbătoresc elementul uman și interacțiunile care fac posibile toate lucrurile bune.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share