Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Amenajarea dormitorului modern, practic și odihnitor

Sursă foto: freepik.com

Dormitorul este oaza ta de liniște, dar peste zi se poate transforma și în birou.

Casa este locul unde revenim după o zi lungă petrecută la locul de muncă. Dacă lucrăm de la distanță, tot aici ne relaxăm după timpul petrecut la computer. Dormitorul este una dintre cele mai importante camere din orice locuință. Vine o perioadă când este recomandat să facem o schimbare în materie de design interior, să renovăm sau să reorganizăm aspectul casei. Îți prezentăm în continuare câteva aspecte de care să ții cont în redecorarea acestei camere.

1. Alege o cromatică plăcută și odihnitoare

Când vrei să faci o schimbare totală la nivel estetic, începe cu zugrăvitul și îndrăznește să adaugi puțină culoare. Poți opta pentru culoarea ta favorită, care să se regăsească în cât mai multe elemente din cameră. De exemplu, poți să alegi o cromatică ce să inspire calm, relaxare și să contribuie la un somn de calitate. Albastrul este o culoare cu care nu dai greș când vine vorba de această cameră, folosit în deosebi în nuanțe pastelate.

2. Nu încărca spațiul cu mobilă în exces

În dormitor sunt păstrate multe din lucrurile noastre personale, precum haine, accesorii, cărți, etc. De aceea, piese ca dulap, comodă, bibliotecă se regăsesc aici adesea. Patul ocupă un loc central în cameră, iar pentru o încăpere practică, dar și odihnitoare, ideal este să nu facem exces de mobilă. Pentru mai multă siguranță, vei avea nevoie de servicii pentru montare mobila, mai ales dacă mobilierul nu este livrat deja asamblat. Firmele de mutări mobilă te pot ajuta și aici.

3. Delimitează locul biroului de cel pentru relaxare

Lucrul de acasă îți poate influența stilul de viață, inclusiv modul în care îți organizezi camera personală. Când ai un astfel de job, atunci sigur ai acasă și un birou, oricât de mic, amplasat probabil într-unul dintre dormitoare. Deși este confortabil să lucrezi pe laptop din mijlocul patului, este bine să te detașezi de casă când lucrezi. Așadar, delimitează zona de birou de cea destinată relaxării. Asta te va ajuta în menținerea profesionalismului, indiferent de unde îți desfășori activitatea profesională.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin