Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ce presupune procesul de relocare în colaborare cu o firmă de transport mobilă?

Sursă foto: freepik.com

O firmă de mutări profesionistă face mai mult decât să mute mobilierul.

Partea cea mai complexă în cazul unei mutări este mobilierul, care trebuie relocat cu grijă și în timp util. De aceea, cea mai rapidă și eficientă soluție este contactarea unei companii expertă în transport marfă. Însă cei care au experimentat deja relocarea în aceste condiții optime, știu că o echipă calificată în domeniu, pune la dispoziție mai multe servicii. Descoperiți în continuare care sunt acestea.

1. Primul pas, demontarea și organizarea mobilei

Înainte de toate, mobila este luată de pe poziție, demontată și ambalată corespunzător. Fiecare locuință are un aspect diferit. În timp de unii proprietari preferă un aspect mai simplu, alții optează pentru piese de mobilier mai complexe, cum sunt cele în stil clasic. De aceea, firmele de transport mobilă s-au gândit să completeze oferta și cu serviciul pentru demontare mobilă.

2. Transportul mărfii către noua adresă

Principalul avantaj când lucrezi cu o firmă de transport mobila cu experiență este posibilitatea de a personaliza serviciul. Datorită volumului mare de marfă (dulapuri, paturi, canapele, comode, alte bunuri, etc.) este imposibil transportul în regim propriu, cu automobilul personal. Aceste companii au diverse utilaje și camioane, curate și spațioase ce pot prelua totul într-un singur drum și într-o stare perfectă.

3. Servicii conexe: depozitarea obiectelor

Sunt situații în care proprietarul are nevoie de o perioadă în care să-și depoziteze bunurile, până a se muta în casă nouă. Datorită vechimii pe care o au pe piață, firmele ce activează în acest domeniu și oferă servicii de transport mobila au venit cu o soluție și în acest caz. Mai precis este vorba despre serviciul pentru depozitare mobilă sau marfă, în hale speciale.

4. Montarea mobilierului la destinație

Complementar demontării este serviciul de montare mobilă, odată ce încărcătura a ajuns la destinație. Astfel, se poate vedea cum firma expertă în mutări vine în sprijinul celor care le solicită serviciile, cu o gamă variată de posibilități. De ce să lucrezi cu alte și alte echipe, când poți avea totul în același loc: de la transport, până la montare.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin