Amenzi, suspendări, interziceri şi puncte penalizare după ce un arbitru a fost lovit puternic şi s-a prăbuşit pe teren

Comisia de Competiţii şi Disciplină de la Asociaţia Judeţeană de Fotbal a luat măsuri după ce arbitrul Laurenţiu Ciocan a fost lovit la Vlădeni într-un meci din Liga a 6-a.

Agresorul se numeşte Leonard Nastasia şi a evoluat pe fals la echipa locală, el fiind legitimat de fapt la Luceafărul Dărmăneşti. Pentru fapta sa, acesta a primit o suspendare de doi ani de zile şi o amendă de 500 lei. O amendă de 500 lei şi o suspendare de 10 luni a primit şi Victor Tiţa, delegatul echipei Gaz Metan Vlădeni. De asemenea, grupării din Vlădeni i s-a interzis drepturi la transferări pentru un sezon competiţional şi a primit şi a fost penalizată cu şase puncte.

Tot comisia a decis ca partida dintre Gaz Metan şi  Sportul Voineşti să fie omologată cu scorul de 3-0 pentru echipa oaspete. Reamintim că arbitrul Laurenţiu Ciocan a fost lovit cu pumnul din spate de jucătorul Leonard Nastasia. În urma loviturii, arbitrul s-a prăbuşit pe teren. Din fericire, acesta s-a ridicat după câteva momente. Însă avea urechea vânătă şi era umflat în zona cefei, după cum au relatat martorii.

Deciziile CCD

1.Jucătorul Leonard Giorgian Nastasia (Luceafărul Dărmăneşti) este suspendat 2 (doi) ani şi penalizat sportiv cu 500 lei (art.65.e – RD)

2.Victor Constantin Tiţa – delegatul echipei Gaz Metan Vlădeni este suspendat 10 luni şi penalizat sportiv cu 500 lei (art.66.3 – RD)

3.Echipei Gaz Metan Vlădeni i se interzice dreptul la transferări pe timp de un sezon competiţional şi este penalizată cu 6 puncte din clasament (art.83.13 – RD)

4.Meciul Gaz Metan Vlădeni – Sportul Voineşti se omologhează cu scorul de 3-0 pentru Sportul Voineşti

5.Jucătorul Valentin Udrea (AS Ulmi) este suspendat 10 etape şi penalizat sportiv cu 300 lei (art.65.c – RD)

6.Jucătorul Nicolae Anghel (Săgeata Braniştea) este suspendat 10 etape şi penalizat sportiv cu 300 lei (art.65.c)

7.Jucătorul Florin Dincă (Săgeata Braniştea) este suspendat 14 etape şi penalizat sportiv cu 300 lei (art.65.c + art.65.d – RD)

8.Se respinge memoriul echipei Săgeata Braniştea ca fiind nefondat

9.Meciul CS Petreşti – Unirea Ungureni, din 29 aprilie 2017, se va disputa pe stadionul Orăşenesc din Găeşti

10.Echipa Unirea Slobozia Moară este sancţionată cu „avertisment” şi penalitate sportivă 300 lei, pentru slabe măsuri de organizare

11.Dorin Dobrescu – antrenor secund Viitorul Mircea Vodă este suspendat 2 etape şi penalizat sportiv cu 100 lei

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share