Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Chindia Târgoviște, șanse mici să mai prindă un loc promovabil! Echipa lui Croitoru a pierdut la Afumați după ce a condus

În urmă cu două etape, Chindia Târgoviște distrugea Brașovul pe teren propriu, cu un 4-0 care va fi ținut minte mult timp în istoria duelurilor dintre cele două echipe de tradiție.

Dar astăzi echipa antrenată de Nicu Croitoru și-a diminuat grav șansele la o promovare în Liga 1, dezamăgindu-și suporterii, care așteptau un alt rezultat în deplasarea de la Afumați. Chindia a pierdut pe terenul ilfovenilor chiar dacă a condus cu 1-0 încă din primele secvențe ale jocului. Târgoviștenii au deschis scorul prin Honciu în minutul 4 și au păstrat avantajul pe tabelă mai mult de o oră. Echipa gazdă a reușit să întoarcă rezultatul în favoarea sa spre finalul meciului. Alin Zaharia s-a dovedit a fi călăul Chindiei, după ce l-a învins pe Căbuz în două rânduri, în minutele 74 și 88, și a adus victoria echipei ilfovene.

Chindia are şanse mici

În acest moment, Juventus Bucureşti, Sepsi Sf. Gheorghe și UTA Bătrâna Doamnă sunt echipele favorite la ocuparea primelor trei locuri. Șanse destul de bune are și CS Mioveni, care are un program mai lejer. FC Brașov și Chindia sunt văzute cu șanse mici. Echipa târgovișteană este printre cele mai inconstante formații din serie. Iar după rezultatul de la Afumați a arătat că nu poate fi luată în calculele promovării.

CS Afumaţi: Muţiu – Al. Gheorghe, Buzea, Rz. Patriche (cpt.), Robicek – Vas. Olariu, Val. Costache – Petculescu, Vlada, Şt. Vasile – Vl. Tudorache. Rezerve: Mişa – Botea, Verdeş, Alin Zaharia, Al. Mitu, Covalschi, Rz. Avram. Antrenor: Vasile Neagu.

Chindia Târgovişte: Căbuz – Martac, Vătavu, Ispas, Dumitraşcu – Pătru (cpt.), L. Mihai, Honciu, Pencea – Cherchez, Cr. Neguţ. Rezerve: Meilă – Crinel Stoica, Parghel, Ad. Grigore, Ad. Ioniţă, Nisipeanu, Tilică. Antrenor: Nicolae Croitoru.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share