AMR doar trei  zile până la cel mai tare concurs de alergare montană din categoria SkyRunning din România: Retezat SkyRace !

”Cu sloganul “Aleargă la înălțime!” vă invitam pe 18 iunie 2022 la Cheile Buții, Uricani, Hunedoara pentru a participa sau pentru a susține participanții ce vor lua startul la a 10-a ediție Retezat SkyRace guided by SportGuru guided by SportGuru!” transmit organizatorii.

Două dintre probele competiției se încadreaza la categoria SkyRunning, iar una dintre ele se adresează celor care iubesc trekkingul sau celor care vor să înceapă alergarea montană.

GIANTS
Start ora 8:00 și timpi limită 1:45 la Pleșa, 3:45 la Salvamont Buta, 4:30 la Plaiul Mic, 7:00 pe Custura, 9:00 la finish, ora 17:00.
CUSTURA
Start ora 9:00 și timpi limită 1:45 la Pleșa, 3:45 la Salvamont Buta, 4:30 la Plaiul Mic, 6:00 pe Custura, 8:00 la finish, ora 17:00.
BUTA
Start ora 9:00 și timpi limită 1:45 la Pleșa, 4:00 la Salvamont Buta, 6:00 la finish, ora 15:00.
❕❕❕Timpul limită este cel la care punctul se închide, concurenții fiind obligați să părăsească zona înainte de încheierea timpului limită în caz contrar se consideră neîncadrare.
VALEA MĂRII
Start ora 9:00, timp limită la finish 2:00, ora 11:00.
”Retezat SkyRace guided by SportGuru.ro sărbătorește în acest an 10 ani de la prima ediție și ne-am dorit să facem ceva special pentru această aniversare!
Așa că ne-am propus să ne respectăm sloganul ”Running with Giants” și lansăm o nouă cursă, Giants Race. Un ultra sky marathon clasic, care păstrează o mare parte din Traseul Custura (da, inclusiv coborârea celebră) la care se adaugă o buclă extra care ne duce pe două vărfuri de peste 2500m – Peleaga și Papușa ducând traseul la 37.2km și 3260m+.
Ne dorim să dezvoltăm acest traseu în viitor, iar anul acesta ne dorim să avem la start 20 de alergători pregătiți să termine acest traseu în sub 9h. Ei vor deveni ”Founding Giants” ai acestei curse! Toate beneficiile unei participări la Retezat SkyRace plus înscriere gratuită, diplomă care să ateste statutul de ”Founding Giant” ceea ce în viitor va garanta înscrierea gratuită la oricare din cursele din cadrul evenimentului ”for ever”, puncte ITRA si UTMB” mai transmit organizatorii.
SportGuru.ro îşi propune să ajute la dezvoltarea comunităţii practicanţilor de sporturi din România şi să devină un jucător de încredere pe care aceştia se pot baza în alegerea echipamentelor potrivite. Pentru ca acest lucru să fie posibil, SportGuru.ro a semnat acorduri cu toţi importatorii articolelor sportive comercializate, agreați pentru România, astfel încât produsele oferite sunt 100% orginale, cu preţuri competitive nu doar pe teritoriul ţării noastre, ci şi la nivel european. ”Știm ce dificil poate fi să-ți faci bagajul, ce iei, ce lași, ce ai lăsat, dar până la urmă te răzgândești și bagi la loc în rucsac și mai ales, ce ar fi trebuit să-ți iei și nu ai făcut-o, așa că te asigurăm că vei găsi de toate in zona Expo, de la Cheile Buții, la standul nostru: produse de nutriție și hidratare, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte de alergare montană, echipamente de Outdoor (trekking/hiking), accesorii și mai ales voie bună și cea mai bună consiliere specializată de la oameniiSportGuru  Și partea cea mai bună e că orice achiziție, de orice valoare, îți poate aduce unul din premiile puse în joc la tombolă, oferite cu ajutorul prietenilor de la Garmin Romania, Hoka Runners Romania, Dynafit și Shokz. ” unul dintre sponsorii evenimentului.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share