Anca și Lucca, campioni mondiali la Mentalism, și Bill Cheung, campion mondial la Cartomagie, vor uimi Timișoara la primul Festival Internațional de Magie TIME FOR MAGIC!

Cine este Bill Cheung?
Bill Cheung este magicianul fără cusur. “Arta sa este la fel de curată și puternică pe cât e magia adevărată.”, au afirmat specialiști în domeniu. Plină de inteligență și subtilități aceasta a impresionant de la început atât necunoscătorii, cât și magicienii profesioniști din întreaga lume, încoronându-l în 2018 campion mondial la Cartomagie la Convenția Fédération Internationale des Sociétés Magiques (FISM) din Busan, Coreea.
În cariera sa de magician a colindat peste 30 de țări și 60 de orașe de pe toate continentele, participând la nenumărate show-uri de televiziune reușind prin originalitatea magiei sale să-și uluiască de fiecare dată audiența și să ridice în picioare până și cel mai sceptic public.
TIME FOR MAGIC vi-l aduce pe Bill Cheung chiar la Timișoara, în 23 octombrie la Sala Constantin Jude (fostă Olimpia), la primul Festival Internațional de Magie pe care l-a avut orașul de pe Bega.
“Bill Cheung are o tehnică şi o atenţie pentru detaliu de invidiat. Acestea fac magia lui să fie uimitoare. Iar publicului care va veni la Magic Gala Show de la Timișoara, din 23 octombrie, îi garantez că va fi show pe care nu îl va uita niciodată. Te uiți și pare imposibil. Magia se întâmplă pur și simplu, fără să aibă la îndemână alte lucruri decât pachetul de cărți de joc. Iar când crezi că poți răsufla ușurat, alte minuni se întâmplă.”, declară iluzionistul Lorenzo-Cristian, inițiatorul proiectului.
Lista celor mai mari magicieni și iluzioniști ai lumii care vor veni la Festivalului Internațional de Magie de la Timișoara este completată la categoria Mentalism de campionii Anca și Lucca.
Cine sunt Anca și Lucca?
Au câștigat 3 medalii de argint și 2 de aur în doar cinci apariții la campionatele internaționale de magie. În 2017 au devenit campioni europeni la Mentalism. În 2019, Anca și Lucca au primit O.E.D.M. Nostradamus d’Or pentru cel mai bun mentalist al Europei. Iar în 2022 la Campionatul Mondial de Magie FISM din Quebec City, Anca & Lucca au primit primul loc la categoria Magie Mentală pentru interpretarea „The Mind-Reading Revolution”.
Vin din Austria și depășesc toate vechile clișee ale magiei.
Mentalistul vienez Lucca a avut încă de la început obiectivul de a restabili magia ca formă de artă distractivă de primă clasă. Spectacolele și iluziile sale originale implică aproape exclusiv publicul. Artistul reușește să realizează doar magie fără să fie ajutat de recuzită și pur și simplu creează iluzii în mintea invitaților săi.
Anca nu știa că magia există înainte să-l cunoască pe Lucca. Acum își provoacă soțul să demonstreze cine este cel mai bun mentalist. Nu i-a plăcut rolul femeilor doar de asistent în show-uri. Iar la recentele Campionate Mondiale de Magie, nici magicienii și nici juriul nu au putut crede că ea își folosește doar abilitățile unice fără alte trucuri și secrete.
“Ei sunt mentaliștii la Magic Gala Show, din 23 octombrie. Psihologii, medicii, trainerii de NLP, specialiștii în tainele descoperirii gândurilor altora, sunt uimiți de inovațiile cu care aceștia pătrund atât de ușor în mintea oamenilor și scot informații imposibile de aflat. Sunt incredibili încât cu toții ne vom pune întrebarea: “Oare cine ne mai cunoaște gândurile?” În astfel de reprezentații nu se divulgă gândurile negative pe scenă, ci doar se fac demonstrații despre abilitatea de a citi gândurile cuiva. Spectatorii neștiind această regulă încep să aibă emoții când începe demonstrația.”, ne dezvăluie iluzionistul Lorenzo-Cristian, inițiatorul proiectului.
Vino pe 23 Octombrie la Magic Gala Show să-l vezi live și să trăiești emoția alături de ei la Time For Magic, cel mai tare festival de magie din România care va avea loc la Sala Constantin Jude (fosta Olimpia)!
Acțiune finanțată de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2022.


Detalii despre festival găsiți pe:
https://web.facebook.com/timeformagicfest/
Pentru bilete și abonamente intrați pe: https://bit.ly/bileteTimeForMagic

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share