Daniel Cristian Stan: Efort, seriozitate, responsabilitate, toate pentru Târgoviște

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a transmis un mesaj în deschiderea Ședinței festive a Consiliului Local Municipal care a avut loc ieri, 8 septembrie 2022. Edilul a subliniat faptul că pentru el Târgoviște înseamnă ”acasă” și toate proiectele de dezvoltare ale orașului s-au facut și se vor face printr-o asumare personală de responsabilitate – ”Am înțeles funcția ca pe o uriașă predare de responsabilitate și am asumat-o ca atare, promițându-mi, în primul rând mie însumi, că voi face tot ce ține de puterile mele pentru ca Târgoviștea să-și respecte cartea de vizită”.
Edilul a mulțumit tuturor celor care fac parte din efortul de a pune orașul pe harta centrelor urbane care îmbină istoria cu modernul, care scot la lumină lucrurile frumoase din trecut, le șlefuiesc, dar și care încearcă să țină pasul cu cerințele unei comunități dorince de dezvoltare și expansiune. În cuvântarea invitaților s-au regăsit aceleași idei: municipiul Târgoviște devine mai frumos, mai curat, mai ”conștient”, pe zi ce trece și rămâne o ”Cetate eternă a românilor”.
Redăm mesajul integral al primarului Daniel Cristian Stan:
”Dragi prieteni târgovișteni de oriunde vă aflați, sigur că această invitație este una oficială, rostită de aici, de un reprezentant al comunității. Dar ea este și împărtășirea bucuriei de a fi prezenți cu toții la evenimente care ne reprezintă, care ne fac să zâmbim, să ne bucurăm deopotrivă, copii și părinți și bunici, amintindu-ne că orașul nostru este CASA noastră.
Știu că repet fraza asta foarte des și în toate mesajele publice, dar va asigur că nu mă opresc. Chiar dacă acum îl vedeți pe primarul de municipiu, omul îmbrăcat în haina oficială, eu n-am putut niciodată să vorbesc despre Târgoviște altfel decât sentimental și încărcat de subiectivitatea celui care traduce acest oraș prin „ACASĂ”. Eu sunt un târgoviștean simplu pentru care acest oraș înseamnă totul: viață, familie, prieteni! Târgoviște este, într-un fel, intersecția fericită a destinului meu. Aici m-am născut, aici trăiesc, aici muncesc și aici vreau să-mi cresc familia. Aici sunt prietenii mei, aici am amintirile celor mai frumoși ani din viață și aici vreau să îmbătrânesc. Iar cuvintele mele pot fi dublate, triplate, înmiite de toți aceia care, ca și mine, iubesc acest oraș fantastic.
Poate tocmai datorită acestui atașament, îmi iau foarte în serios (unii ar spune că prea în serios) postura de primar învestit cu încrederea concitadinilor săi. Am înțeles funcția ca pe o uriașă predare de responsabilitate și am asumat-o ca atare, promițându-mi, în primul rând mie însumi, că voi face tot ce ține de puterile mele pentru ca Târgoviștea să-și respecte cartea de vizită.
Ce s-a întâmplat în ultimii ani confirmă efortul și seriozitatea cu care am tratat lucrurile. Am dat o față nouă orașului, am reușit să-i dăm energie, culoare, să-l transformăm într-un centru urban modern, adaptat ritmului de dezvoltare al vremii. Se vorbește despre orașul nostru, se vorbește de bine și asta ne face mândri. Căci, de fapt, se vorbește despre noi, ca și comunitate.
Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care faceți parte din acest efort. Vă respect și vă prețuiesc mai mult decât o pot spune în cuvinte. Sărbătoarea orașului este sărbătoarea voastră! Bucurați-vă de ea!”
*Vezi și Album foto pe pagina de facebook Oficial Media

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share