Anvelope 215 55 R16 – o idee excelentă pentru perioada iernii

Azi, achiziția unui set nou de anvelope a devenit mai ușor ca niciodată. Poți achiziționa direct de pe internet din confortul casei tale orice model de anvelope potrivite autoturismului tău. fie că este vorba de anvelope de vară, de iarnă, sau all season, magazinele specializate în vânzări de cauciucuri online te așteaptă cu oferte variate.

Anvelope 215 55 R16

Dacă ai nevoie de anvelope iarna 215 55 r16, le vei găsi pe paginile magazinelor online, de la diferiți furnizori. Producătorii realizează anvelope de iarnă din ce în ce mai performante folosind tehnologii de ultimă oră și materiale de calitate superioară

Setul de anvelope 215 55 r16 este potrivit pentru diferite mărci de autoturisme, fiind recomandate în vederea rulării în anotimpul rece. Montarea anvelopelor de iarnă este astăzi o necesitate în momentul în care temperaturile scad iar anvelopele de vară nu mai fac față provocărilor lansate de anotimpul rece.

În zonele în care iarna reprezintă zăpadă abundentă gheață și carosabil alunecos, este neapărat nevoie să montezi pe autoturismul tău cauciucuri iarna 215 55 r16, pentru a șofa în deplină siguranță

Dimensiunile anvelopelor 215 65 r16

Cumpărarea anvelopelor de iarnă este mult mai ușoară atunci când cunoști exact dimensiunile acestora. Le poți afla de pe janta anvelopei privind de exemplu cauciucurile de vară sau poți citi dimensiunile în cartea tehnică a mașinii. Pentru un set de cauciucuri 215 55 r16, lățimea anvelopei este 215, înălțimea, adică raportul dintre înălțimea flancului și lățimea anvelopei este 55 iar diametrul radial este R16, exprimat în inch

Indicele de viteză și indicele de sarcină sunt alți parametri importanți ai cauciucurilor de iarnă, care trebuie cunoscuți, la achiziția de pe o platformă online care vinde anvelope.

Viteza maximă de deplasare acceptată de anvelope 215 55 r16 iarna, sarcina maximă ce se poate încărca pe autoturismcând rulează cu aceste cauciucuri sunt parametri esențiali, pentru a rula în deplină siguranță cu autoturismul tău.

Cum sunt construite anvelopele  de iarnă 215 65 r16?

Anvelopele de iarnă cu dimensiunea 215 65 r16 sunt fabricate pentru a rula eficientpe suprafețe carosabile umede sau uscate, acoperite cu polei, gheață și noroi sau zăpadă abundentă. Construite solid, aceste anvelope de iarnă sunt realizate din cauciuc de calitate, cu o bandă de rulare special construită pentru mai multă aderență. Compoziția anvelopei are diferite substanțe mixate cu cauciucul, care ajută la evitarea derapajelor. Aderența sporită pe carosabil alunecos înseamnăconducerea în siguranță pe orice traseu, la temperaturi joase de iarnă.

Anvelopele de iarnă au proprietăți apreciate de șoferi. Calitatea acestora și durabilitatea sunt cunoscute, dar și flexibilitatea și manevrabilitatea acestora.Un set de anvelope de calitate, special fabricate pentru iarnă, pot rula performant pe carosabilulumed, acoperit cu noroi, gheață sau zăpadă, în condiții dure de iarnă.Cauciucurile speciale pentru iarnă au banda de rulare fermă, cu caneluri adânci, pentru a mări aderența și pentru a evita derapajul.

În magazinele online care vând cauciucuri sunt prezente  diferite mărci de anvelope 215 65 r16: Viking, Goodrich, Semperit, Nokian, Continental, GoodYear, Barum.Un set de anvelope de iarnă noi sau în stare excelentă, ajută conducătorii  auto să se simtă în mai multă siguranță la volan, în condițiile dificile ale sezonului rece.

Dotarea autoturismelor cu anvelope de iarnă de bună calitate oferă menținerea neschimbată a performanțelor, silențiozitate, mai multă siguranță la volan, confort și fiabilitate.

Achiziții de cauciucuri de Black Friday

Un set de anvelope Black Friday, la reducere, este o supriză plăcută pentru orice posesor de automobil. De multe ori, magazinele online oferă la reducere seturi de cauciucuri, de la cele mai bune mărci, ce pot fi achiziționate la începutul toamnei.

Dacă ești în căutarea unor anvelope de calitate la un preț bun, poți cumpăra online de Black Friday cauciucuri iarna.Vei economisi timp și efort comandând online direct de pe site-urile magazinelor care comercializează anvelope modelul dorit de anvelope de iarnă. Le poți primi direct acasă sau la service ul unde urmează să schimbi anvelopele, ceea ce este foarte comod și convenabil. Prețul redus al acestor anvelope vândută de Black Friday te va ajuta să-ți achiziționezi anvelope de calitate de la un brand foarte cunoscut, încadrându-te în bugetul tău.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share