Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Apel către oamenii simpli și copiii acestora. Atenție la românii care vă fură!

Mă voi adresa oamenilor simpli, concetățenilor mei care încă mai trăiesc cu nostalgia vremurilor de până în Revoluție, precum și copiilor și nepoților acestora care muncesc in ”multinaționale” și/sau studiază/lucrează în afara României.
După ce unele grupuri sociale au strigat la mineriada din 1990, “Moarte intelectualilor” și “Nu ne vindem țara“, FSN a vândut fiecare fabricuță din ”țărișoara” asta, bucată cu bucată. Ideile și sloganurile le erau servite semenilor noștri, și pe o emoție colectivă le asimilau ca reale.

Bunici, părinți și copii, închideți ochii și vizualizați aceste scene!

Angajați ai marilor combinate și uzine din România mărșăluiau urlând cât îi țineau plămânii, ”Nu ne vindem țara”, în timp ce erau concediați din fabrici și din mine.
Sute de societăți vândute la preț de fier vechi, milioane de muncitori rămași fără locuri de muncă. Cei care vă manipulau făceau averi de milioane de dolari/euro, furau România, iar voi credeați că e normal să ”nu vă vindeți țara străinilor”, pierzând din vedere că v-o furau românii.
Ați fost angajații acestor întreprinderi de stat și vă întreb câți dintre dumneavoastră ați participat la astfel de proteste și câți ați simpatizat cu ele din fotoliu și prin vot electoral? Ați făcut-o în timp ce furau viitorul vostru și al copiilor.

Erați doar o masă de manevră.


S-au jucat cu voi și cu mintea voastră un fel de ”alba-neagra”. V-a arătat hoțul care v-a furat căciula, iar voi ați fugit după el. Când v-ați întors nu ați mai gasit nici servieta, nici geamantanul, nici portofelul. Veți striga probabil acest înrădăcinat ”Nu ne vindem țara” și ”Moarte intelectualilor” până veți rămâne fără ultimele locuri de muncă, fără pensii și fără hainele de pe voi.
Intelectualii nu au averi, aceștia sunt oameni simpli ca noi toți, dar care au o viziune mai largă asupra a ceea ce se întâmplă într-un anumit context social și geopolitic. Intelectualii au încercat să țină România în picioare chiar dacă și-au sacrificat bunăstarea propriei existențe. Au încercat să vă determine să nu căutați hoții, căci cei ce vă îndeamnă spre ei sunt adevărații hoți care abia așteaptă să vă fure.

Astăzi vă împing împotriva corporațiilor și a ”multinaționalelor”.

Ce vor face copiii voștri când Coca-Cola, Telecom, Dacia …și sute de alte societăți cu capital străin își vor închide fabricile? Ce vor face pensionarii când nu vor mai exista angajații ”multinaționalelor”? Sunteți îndemnați pe aceeași direcție falsă și în continuare se joacă ”alba-neagra” cu mintea voastră. Cei care vă determină -ca orice hoț profesionist-, vă câștiga mai întâi încrederea cu un ulei, cu un zahăr cu un bătut pe umăr și o îmbrățișare. Căci ce poate fi mai ușor decât să vă fure cu sprijinul vostru!?
Nici eu nu vreau să ne vindem țara și trebuie să știți că nimeni din afară nu poate face asta. Țara v-a fost devalizată și va fi în continuare atât cât a mai rămas din ea, de cei de lângă voi, de cei care v-au arătat hoții și v-au stors în 27 ani până la ultima picătură de sânge.

Oameni buni, ”statul” sunt copiii voștri!


Copii, explicați-le părinților și bunicilor că atunci când nu veți mai avea un loc de muncă – un viitor, veniturile – pensiile lor nu vor mai exista, căci ele nu vin de la ”stat”. Statul se bazează pe impozitele și taxele voastre, ale celor care munciți în ”multinaționale” – SUNT BANII VOȘTRI.

Nimeni nu ”rupe țărișoara asta în două”. Acesta este doar un slogan pe care îl strigați în timp ce politicienii de la putere vă rup pe voi înșivă, după modelele din 1990 și 2012. 

Îmi vine în minte povestea cu fata care stătea în casă și suporta violurile mai multor bărbați fiindcă i se spusese că dacă iese în stradă va fi răpită și violată… În stradă era liniște și oameni civilizați.

Fotocredit: acru.ro, adevarul.ro, romanialibera.ro, ziaruldeilfov.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share