Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Târgovişteancă în liga secundă de fotbal feminin din Elveţia

Îi place fotbalul de mică, sport căruia i s-a dedicat în totalitate, iar acum a ajuns una dintre cele mai talentat fotbaliste din ţară. A jucat în campionate importante de pe continent, precum cele ale Austriei, Greciei şi Ucrainei. Târgovişteanca Roxana Oprea evoluează pe postul de portar şi este convocată frecvent la naţionala României de fotbal feminin.

Recent, fotbalista în vârstă de 29 de ani s-a transferat la FC Aïre-Le-Lignon, în a doua ligă din Elveţia, semnând un contract valabil până în vară. Ultima oară, Roxana Oprea a evoluat la Olimpia Cluj, cea mai titrată echipă de fotbal feminine din România, iar în cariera sa a mai jucat la CSŞ Târgovişte, Zhinocha Liha (Ucraina), Amazones Drama (Grecia) şi FSK St. Polten Spratzern (Austria).

„Am semnat până la vară. FC Aïre-Le-Lignon e nou-promovată în liga secundă din Elveția, dar are ambiții mari. Acesta este și principalul motiv pentru care cei de aici s-au zbătut să ne aducă. Din păcate, în ceea ce mă privește, încă am probleme medicale, dar sper să mă refac repede”, a spus Roxana Oprea.

La FC Aïre-Le-Lignon va fi coechipieră cu alte două romance, Daniela Gurz şi Andreea Corduneanu.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">