Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Aplică aceste idei pentru o amenajare cât mai estetică a locuinței

Aspectul unei case contează în egală măsură ca și utilitatea pieselor de mobilă.

Tocmai ai cumpărat o casă doar a ta, renovările au fost puse la punct în cele mai mici detalii, iar echipa din cadrul firmei de mutari mobila a transformat relocarea într-un succes. Când amenajezi o locuință, indiferent de gusturi, scopul este să aduci acel sentiment de casă primitoare. Fiecare obiect trebuie să transmită o stare pozitivă, de bine și confort. Îți propunem câteva sfaturi în această privință, din care te poți inspira când alegi să fii propriul designer.

1. Optează pentru piese de bază în fiecare cameră

Probabil ai auzit în multe contexte expresia din limba engleză ”Less is more”. Această idee este aplicată în multe domenii creative, iar cel al amenajărilor interioare nu face excepție. Când mergi pe linii clare, design aerisit și piese de mobilă funcționale, nu ai cum să dai greș. Dacă nu știi cu cine să lucrezi pentru montajul noilor piese de mobilier, apelează cu încredere la aceeași firmă de mutari mobila Bucuresti pentru acest serviciu conex. Vei câștiga timp și vei fi plăcut surprins.

2. Culorile în exces strică armonia vizuală

Dacă adori culorile și vrei să introduci nuanțele preferate în cât mai multe părți ale casei, nu uita să păstrezi echilibrul. Culorile sunt minunate, ne influențează starea de spirit, iar fără acestea lumea ar arăta mai trist. Totuși, un colorit prea încărcat sau o combinație neinspirată poate strica buna intenție a decoratorului. Alege o culoare centrală, în jurul căreia să construiești creativ propriul design. Folosește una sau două nuanțe, însă nu mai mult de trei.

3. Decorațiuni care să exprime personalitatea proprietarilor

Așa cum ne exprimăm stilul personal prin alegerile vestimentare, casa sau camera noastră transmite un mesaj despre noi. Alegerea decorațiunilor are importanța sa, la fel ca și opțiunile referitoare la mobilier. Poate tablourile avangardiste sau sculpturile contemporane sunt la modă, însă sfatul nostru este să alegi acele piese care se potrivesc personalității tale. Niciun obiect din casă nu trebuie cumpărat la întâmplare sau pentru că ar da bine. Alege cu inima și mintea deschise, dar mai ales cu sinceritate față de propriile gusturi.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">