APP îl avertizează pe MINISTRUL ENERGIEI VIRGIL POPESCU !!!!

Guvernul a răspuns Alianței Pentru Patrie!
După ce au depus o adresă către premier și guvern,  prin care se cerea să  se abroge Ordonanța de Urgență nr.108/30.06.2022, privind decarbonizarea sectorului energetic, publicată în M.O partea I, nr. 659/01.07.2022, adică, Ordonanța închiderii activității de minerit din România,   iată că, răspunsul nu a întârziat să apară. El a fost primit oficial, la termen  și în acesta, se specifică clar că, deciza este la nivelul ministerului  Energiei, condus de Virgil Popescu.
Guvernul României, prin semnătura lui Marian Neacșu – Secretarul General al Guvernului a transmis Alianței Pentru Patrie următoarele:
1) Răspunsul oficial prin care Alianța Pentru Patrie este înștiințată că Guvernul României a luat act de această solicitare și a cerut ferm Ministerului Energiei soluționarea acesteia.
2) Cererea Guvernului României către ministrul Virgil – Daniel Popescu, prin care guvernul îi cere acestuia în mod oficial, să analizeze și să răspundă urgent solicitării Alianței Pentru Patrie. În același timp, Guvernul îi solicită oficial Ministrului Energiei, ca acest răspuns să-i fie transmis și Prim –Ministrului, prin intermediul Secretariatului General al Guvernului.
Alianța Pentru Patrie apreciază promptitudinea răspunsului și trage următoarea concluzie:
Atât la nivelul Cancelariei Primului – Ministru, cât și la Secretariatul General al Guvernului, există o doză mare nemulțumire față de Virgil Popescu, dându-ni-se de înțeles în subsidiar, că și Guvernul în ansamblul său este sufocat de petițiile și reclamațiile românilor, legate de ”activitatea” acestui personaj.
Alianța Pentru Patrie anunță public că este dispusă să aștepte maximum 30 de zile, conform termenului legal privitor la acordarea unui răspuns din partea Ministrulului Energiei, la solicitarea noastră, așa cum i s-a cerut și de către Guvern.
Răspunsul ministrului Virgil Popescu este așteptat cât mai repede, și va fi prezentat public de către Alianța Pentru Patrie, în condițiile în care,  zeci de mii de familii de mineri sunt lăsate, prin Ordonanța atacată mai sus, fără mijloace de subzistență.
Alianța Pentru Patrie îl avertizează pe Virgil Popescu – Ministrul Energiei, că indiferent de susținerea sa de la Bruxelles, indiferent de posibilitatea de a-și sfida propriul guvern și de a nu-i trimite acestuia răspunsul solicitat în mod oficial, noi dorim/ așteptăm răspunsul său urgent, și nu vom permite depășirea celor 30 de zile, conform legilor în vigoare! În ziua 31, dacă NU primim răspunsul și soluția din partea ministrului Virgil Popescu (pe care o vom face publică), Alianța Pentru Patrie va depune încă o Plângere Penală pe numele său, pentru abuz în serviciu și încălcarea legii transparenței informațiilor!„ a transmis  Codrin Ștefănescu – Secretar General A.P.P.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share