Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

ARFO prezintă “Puterea unui DAR”, eveniment regional dedicat adopției

(Oradea – 4 Nov, Iași – 11 Nov, Sibiu -18 Nov, Timișoara – 25 Nov)

Alianţa România Fără Orfani (ARFO) organizează în luna noiembrie, Summit-ul ARFO, cel mai important eveniment în domeniul adopției, în orașele Oradea, Iași, Sibiu și Timișoara. Ajuns la a XI- a ediție, ARFO2023 prezintă povești inspiraționale și zeci de workshop-uri susținute de experți.

Una dintre poveștile care a inspirat titlul acestei ediții – “Puterea unui dar”, este cea a lui Ionuț. Abandonat la naștere, călătoria lui începe la spital, se mută de la un asistent maternal la altul, apoi crește într-un centru de copii, rezultate slabe la scoală, repetent….DAR la 11 ani, o familie îl vizitează și îl adoptă. Încet, încet, Ionut recuperează pe mai multe domenii de dezvoltare, iar în această toamnă a fost admis la facultatea de arhitectură.

Summitul ARFO 2023 – puterea unui DAR – ne invită să descoperim împreună ce putem face pentru ca statisticile și finalul predictibil să fie schimbate pentru 42.000 de copii.

Specialiști, părinți adoptivi, pastori, preoți, oameni de afaceri, guvernanți și ONG-iști vin împreună la cel mai mare eveniment din domeniul adopției pentru un vis de neimaginat – Fiecare copil din România să crească iubit și protejat de o familie.

Despre Alianța România Fără Orfani (ARFO)

Alianța România fără Orfani (ARFO) reunește organizații nonguvernamentale și religioase, firme, persoane publice și private având ca scop mobilizarea societății înspre manifestarea grijii față de copiii aflați în dificultate.

Mai mult decât să creeze un program, ARFO își propune să mobilizeze întreaga societate înspre manifestarea grijii față de copiii aflați în dificultate. Membrii Alianței sunt persoane și organizații ce s-au devotat slujirii nevoilor fizice, psihice și spirituale ale copiilor aflați în dificultate, serviciile acestora incluzând adopția, plasamentul familial, asistența maternală, consilierea și prevenirea abandonului.

Alianța România Fără Orfani (ARFO) este afiliată World Without Orphans (WWO) și Christian Alliance for Orphans (CAFO).

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin