Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Vâlcea, fără electricitate din cauza zăpezii

drum-inzapezitMii de consumatori din judeţele Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Vâlcea nu sunt alimentaţi cu energie electrică, marţi seară, din cauza avariilor produse pe reţelele de alimentare cu electricitate ca urmare a căderilor masive de zăpadă.

Aproximativ 3.000 de abonaţi din judeţele Prahova, Argeş, Dâmboviţa şi Vâlcea nu beneficiază de curent electric, marţi seară, din cauza avariilor produse pe reţeaua de alimentare cu electricitat.

Cea mai gravă situaţie se înregistrează în judeţul Prahova, unde la ora transmiterii acestei ştiri un număr de 1.470 de familii nu au curent electric. Purtătorul de cuvânt al Electrica Muntenia Nord, Marian Popa, a declarat corespondentului MEDIAFAX că în oraşul Comarnic – cartierul Ghioşeşti şi în localităţile Şotrile şi Valea Doftanei alimentarea cu energie electrică se face doar parţial. În unele dintre aceste localităţi furnizarea de energie electrică a fost afectată încă de dimineaţă din cauza copacilor căzuţi sau a crengilor rupte sub greutatea zăpezii.

Echipele de intervenţie au remediat pe parcursul zilei defecţiunile, însă au fost situaţii în care la o oră de la remedierea avariilor s-au produs unele noi pe aceleaşi linii de alimentare.

Şi în judeţul Argeş sunt probleme cu alimentarea cu energie electrică, urmare a avariilor provocate pe reţeaua de alimentare a companiei CEZ de căderile masive de zăpadă. Astfel, marţi după-amiază aproape 700 de abonaţi ai CEZ din judeţul Argeş nu sunt alimentaţi cu electricitate. Sunt afectate localităţile Cotmeana, Băiculeşti-Aluniş, Recea, Mărăcineni şi Buzoieşti.

Conform Prefecturii Argeş, 20 de echipe de intervenţie ale furnizorului de electricitate se află pe teren şi lucrează la remedierea avariilor.

În judeţul Dâmboviţa, peste 400 de consumatori nu au alimentare cu electricitate marţi seară, conform datelor furnizate de Prefectura Dâmboviţa, afectate sunt localităţile Bezdead (240 consumatori), Bărbuleţu (80 consunatori), Cândeşti (54 consumatori) şi Malu cu Flori (50 consumatori nealimentaţi cu energie electrică).

De asemenea, în judeţul Vâlcea chiciura formată de firele de electricitate a provocat avarii pe reţeaua CEZ. Marţi seară, 120 de consumatori din zona Băile Olăneşti – Runcu, alţi 120 de abonaţi din localitatea Berislăveşti şi 60 de familii din localitatea Vlădeşti nu au curent electric, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Prefecturii Vâlcea.

Prefecturii Argeş, 20 de echipe de intervenţie ale furnizorului de electricitate se află pe teren şi lucrează la remedierea avariilor.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">