Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Arhiepiscopia Târgoviște, sprijinul celor aflați în nevoie

Arhiepiscopia Târgoviște ne-a informat cu privire la activitățile umanitare pe care le-a realizat în ultimele zile în anumite centre sociale din județ, dar și în cazuri particulare, acolo unde oameni aflați în nevoie, cu probleme de sănătate sau finaciare au primit ajutorul oferit la inițiativa și binecuvâtarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON.

Luni, 19 decembrie 2016, membri ai Cercului științific, Dăruind vei dobândi din cadrul Facultății de Teologie și Științele Educației a Universității Valahia din Târgoviște, împreună cu Parohia Bădulești, au oferit unei fetițe grave bolnave din Găești, daruri constând din alimente, dulciuri, jucării și suma de 900 lei. De asemenea, membri cercului au oferit Căminului de bătrâni Pătroia daruri alimentare și le-au oferit un scurt concert de colinde.

Tot cu cu binecuvântarea și la inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, în apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, marți, 20 decembrie 2016, Arhiepiscopia Târgoviștei a oferit daruri, constând din dulciuri, pentru 27 de persoane din cadrul Asociației Surzilor, filiala Dâmbovița, și pentru 15 copii de la Secția Boli infecțioase a Spitalului Județean Dâmbovița.

De asemenea și Centrele sociale din Gura Ocniței și Găești au primit daruri din partea Arhiepiscopiei Târgoviște. Astfel, marți, 20 decembrie 2016,  în urma unor colecte parohiale, s-au oferit Centrului de Servicii Comunitare “Sf. Andrei”, Gura Ocniței, 33 pilote și 8 saci de detergent, iar Centrului de îngrijire și asistență din Găești, 50 cuverturi de bumbac și 8 pungi de detergent. Aceste acțiuni social-filantropice, în valoare totală de 4.500 lei, se constituie într-un îndemn pentru oameni și instituții ai comunității noastre locale de a se manifesta cu sensibilitate față de nevoile aproapelui, mai ales în această perioadă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share